Ads Top

Όλο το Ίντερνετ αποθεώνει την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με 6 λέξεις είπε όσα σκέφτεται κάθε Έλληνας αυτές τις ώρες - «Απογοήτευση, θλίψη και...»


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διατύπωσε μέσα σε λίγες μόλις λέξεις όλα τα συναισθήματα που μας προξένησε αυτή η δραματική κατάσταση με τις πυρκαγιές στη βορειοανατολική Αττική.

Η παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο με την οικογένεια της και από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτός ο εφιάλτης δεν σταμάτησε να επικοινωνεί με γείτονες και φίλους για τις φωτιές στη βορειανατολική Αττική, καθώς η ίδια με την οικογένειά της ζει στα βόρεια προάστια κοντά στις περιοχές που καίγονται τις τελευταίες ώρες.



Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Κάθε χρόνο γινόμαστε ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο. Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και τόσα αναπάντητα “γιατί” έχουν φωλιάσει στις καρδιές και το μυαλό όλων μας.

Από χθες ζούμε με την αγωνία για το πού φτάνει η φωτιά και πού θα σταματήσει. Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους, ο πύρινος εφιάλτης. Δυστυχώς, όσο νυχτώνει οι φόβοι μας μεγαλώνουν», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτησή της.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.