Ads Top

Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή: Νεκρός μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών διάσημος τραγουδιστής, μόλις στα 53 του


Ο ράπερ Isaac Freeman III, γνωστός επαγγελματικά ως Fatman Scoop, πέθανε αφού κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Κονέκτικατ.

Ο ράπερ, 53 ετών, έδινε παράσταση στο Hamden Town Center Park την Παρασκευή, όταν αντιμετώπισε ένα επείγον ιατρικό περιστατικό, σύμφωνα με τη δήμαρχο του Hamden Lauren Garrett. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο με ασθενοφόρο, δήλωσε η Γκάρετ.



Πέθανε στα 53 του ο ράπερ Fatman Scoop – Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή

Ένα βίντεο από τη συναυλία δείχνει τον Scoop να ανεβάζει το κοινό στο Green and Gold Party του Hamden λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση. Αφού κατέρρευσε, ένας άλλος καλλιτέχνης φαίνεται να οδηγεί το πλήθος σε προσευχή, ενώ μια ομάδα ανθρώπων μαζεύεται γύρω από το πίσω μέρος της σκηνής.




Ο μάνατζερ της περιοδείας του Scoop, Birch Michael, επιβεβαίωσε τον θάνατο του ράπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με το τι προκάλεσε την κατάρρευση ή τον θάνατο του Scoop.

«Ειλικρινά δεν βρίσκω λόγια», έγραψε ο Μάικλ νωρίς το πρωί του Σαββάτου. « Με πήγες σε όλο τον κόσμο και με έβαλες να παίζω μαζί σου σε μερικές από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες σκηνές του πλανήτη, τα πράγματα που μου έμαθες με έκαναν πραγματικά τον άνθρωπο που είμαι σήμερα».

Το πρακτορείο κρατήσεων του ράπερ επιβεβαίωσε επίσης τον θάνατό του στο συνεργαζόμενο με το CBS News BBC News. Εκπρόσωπος της MN2S μνημόνευσε τον Νεοϋορκέζο ως «αγαπημένη φιγούρα στον κόσμο της μουσικής», του οποίου «η εμβληματική φωνή, η μεταδοτική ενέργεια και η σπουδαία προσωπικότητα άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στη βιομηχανία».

H συνεργασία με την Καλομοίρα

. Το 2010 συνεργάστηκε και με την Καλομοίρα με το κομμάτι «Please Don’t Break My Heart».

Η οικογένειά του τον τίμησε με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μνημονεύοντας τον Scoop ως «πατέρα, θείο και φίλο» καθώς και ως «καλλιτέχνη παγκόσμιας κλάσης».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.