Ads Top

Χώρισε με Σεργκέι, επέστρεψε Ελλάδα: Τα πάνω κάτω για τη Γωγώ του Καφέ της Χαράς, η νέα ζωή στα 40 - Πώς είναι σήμερα


Η Ελένη Λιάσκα, η οποία ενσάρκωσε τον εμβληματικό χαρακτήρα της Γωγώς στη δημοφιλή κωμική σειρά «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1, υπήρξε η πρωταγωνίστρια που γοήτευσε το κοινό και καθόρισε την επιτυχία της σειράς, η οποία συνεχίζει να προβάλλεται με μεγάλη απήχηση σε επαναλήψεις έως και σήμερα.



Η ερμηνεία της, ως η αγαπημένη «Γωγώ», κατάφερε να αποσπάσει την αγάπη όχι μόνο του χαρακτήρα «Μπίλυ», αλλά και χιλιάδων τηλεθεατών που την ακολούθησαν πιστά. 

Εδώ και 18 χρόνια, από την ολοκλήρωση της σειράς, και τρία χρόνια από την προβολή του «sequel», στο οποίο ωστόσο δεν συμμετείχε η Ελένη Λιάσκα, το όνομα του χαρακτήρα «Γωγώ» παρέμεινε αναφορά σε πολλά επεισόδια, υποδηλώνοντας την εντυπωσιακή παρουσία της. 



Σήμερα, η Ελένη Λιάσκα έχει κλείσει τα 40 της χρόνια και έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου διαμένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Δείτε πως είναι σήμερα






«Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία, τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια μαζί», είχε αποκαλύψει η Ελένη Λιάσκα σε συνέντευξή της στην Espresso το 2018. Η Ελένη Λιάσκα, η οποία απέκτησε ευρεία αναγνωρισιμότητα μέσω του ρόλου της στη δημοφιλή σειρά «Καφέ της Χαράς», έχει ακολουθήσει μια πορεία γεμάτη αλλαγές και εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Μετά τον χωρισμό της από τον Ρώσο μαθηματικό, η Ελένη Λιάσκα έχει επιστρέψει στο πεδίο της υποκριτικής, αναζωπυρώνοντας το πάθος της για την τέχνη του θεάτρου και της τηλεόρασης. Η Ελένη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και από πολύ μικρή ηλικία είχε ήδη ξεκινήσει τη συμμετοχή της σε διαφημιστικά σποτ και τηλεοπτικές σειρές, γεγονός που έθεσε τα θεμέλια για την μετέπειτα καλλιτεχνική της πορεία. Στη συνέχεια, παρακολούθησε σπουδές στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Θεμέλιο», όπου απέκτησε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την ερμηνεία. Η επιτυχία της δεν περιορίστηκε μόνο στις τηλεοπτικές σειρές, αλλά επεκτάθηκε επίσης σε θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές παραγωγές, καθιστώντας την μία αναγνωρίσιμη και επιδραστική παρουσία στο χώρο της υποκριτικής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.