Ads Top

Μετά από 35 χρόνια: Απόφαση έκπληξη με παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη


Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει στον ΑΝΤ1 με το «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 30 και άνω χρόνια πορείας αλλά ποιος θα βρίσκεται στην θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου;

Τον τελευταίο καιρό ο ΑΝΤ1  δοκιμάζει κατά καιρούς πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τον έμπειρο δημοσιογράφο.  



Ακόμα και πρόσωπα από τον άμεσο ανταγωνισμό. Αυτό έγινε και τα τελευταία χρόνια με πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία είχε έρθει με πολλές περγαμηνές από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, δεν κατάφερε όμως να ταιριάξει όσο χρειαζόταν με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ενώ είχε ακουστεί πως πιθανόν την θέση δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη θα την πάρει η Θεσσαλονικιά Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, όπως είχαμε γράψει, όμως τώρα το κανάλι αλλάζει κατεύθυνση.



Σύμφωνα όμως με την Τίνα Μεσσαροπούλου μάλλον δεν μπορεί να βρεθεί αντικαταστάτης. Ο/η δημοσιογράφος που θα βρεθεί σταθερά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη δε βρέθηκε ούτε εντός του σταθμού αλλά ούτε προέκυψε μία πιθανή μεταγραφή από κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο ανταγωνιστικού καναλιού. Άρα, το κανάλι θα ακολουθήσει νέα τακτική

Τουλάχιστον για την αρχή, ο  Γιώργος Παπαδάκης δεν θα έχει κάποιον μόνιμο συνεργάτη, όπως συνηθίζονταν. Μπορεί αυτό να φαντάζει δύσκολο μετά από 3,5 σχεδόν δεκαετίες για μία καθημερινή εκπομπή τόσων ωρών. Όμως, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα βρίσκονται εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, για κάθε θέμα όπως για τις αστυνομικές ειδήσεις ή τα οικονομικά θέματα.



Έτσι θα υπάρχει μία πλειάδα δημοσιογράφων που θα εμφανίζονται καθημερινά, ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνομιλεί με ανθρώπους που ξέρουν καλά το κάθε ρεπορτάζ και δε θα υπάρχει πιθανότητα παρεξηγήσεων ή δυσαρέσκειας κάποιου συμπαρουσιαστή για το μοίρασμα του χρόνου.
Πηγή: theopinion.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.