Ads Top

Όλο το Ίντερνετ υποκλίνεται στην Ιωάννα Τούνη: Μέσα σε 18 λέξεις είπε την πιο μεγάλη αλήθεια που διαβάσαμε για τις πυρκαγιές


Η Ιωάννα Τούνη είναι γνωστή ως μια influencer, η οποία δε διστάζει να μας φανερώνει το καθετί από όσα κάνει στη ζωή της, αποτελώντας μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα με όσα λέει και πράττει κατά καιρούς κι έχοντας δικαιολογημένα, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακούσει... τα εξ αμάξης για τη συμπεριφορά της.

Όλα αυτά τα γεγονότα, όμως, δε σημαίνει πως δεν έχει με τη σειρά της κοινωνική ευαισθησία. Το ζήτημα των πυρκαγιών, άλλωστε, μας απασχολεί για άλλο ένα καλοκαίρι και η επιχειρηματίας θέλησε να τοποθετηθεί από την πλευρά της με μια δήλωση μέσω Instagram, η οποία φυσικά συζητείται έντονα.



Η αναφορά της Ιωάννας Τούνη στην φωτιά στον Όρβηλο

Η Ιωάννα Τούνη, συγκεκριμένα, έβαλε στο στόχαστρό της την φωτιά στον Όρβηλο Σερρών, η οποία μάλιστα σήμερα (16/8) σβήστηκε, μετά από 29 ολόκληρες καταστροφικές ημέρες. Η influencer παρέθεσε ένα κείμενο, που συνδέει την φωτιά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών, θεωρώντας πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός.



Το ύφος της, δε, ήταν καυστικό στο story που ανήρτησε. «Ξεπουλάμε για ακόμη μια φορά τα ΠΑΝΤΑ για τα συμφέροντα. Αυτοί είμαστε και αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουνε», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς μάλιστα να μείνει μονάχα σε μία ανάρτηση.


Στο επόμενο story, η Τούνη αναφέρεται και πάλι στο ίδιο ζήτημα, παραθέτοντας πληροφορίες για την καταστροφική πυρκαγιά. Εκεί, δεν έκρυψε τη θλίψη της για το πολύ θλιβερό γεγονός.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.