Ads Top

«Αν με ξαναπάρεις θα φωνάξω το 100»: Χαμός με το τηλεφώνημα Φαίης Σκορδά, διέρρευσε φώτο ο άνδρας που κάλεσε


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως η Φαίη Σκορδά έκανε ένα τηλεφώνημα που δεν... ήθελε να κάνει.

Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια είχε πάντα τις καλύτερες σχέσεις με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ακόμη κι όταν χωρίστηκαν οι επαγγελματικοί τους δρόμοι και ο καθένας τους μεταφέρθηκε σε διαφορετικά τηλεοπτικά «σπίτια» αλλά και όταν «έσπασε» η φιλία του με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα.



Τη σεζόν που αναμένεται νε ξεκινήσει σε λίγο καιρό, οι δυο τους θα βρεθούν ξανά στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, στο MEGA, όπου η Φαίη Σκορδά επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σταθμό. 

Συνεπώς, είναι λογικό να εξακολουθούν να ανταλλάζουν μηνύματα και τηλεφωνήματα.



Τα μηνύματα που αντάλλαξαν Δημήτρης Ουγγαρέζος και Φαίη Σκορδά

Τις προάλλες, μάλιστα, η ίδια μπερδεύτηκε και του τηλεφώνησε κατά λάθος, κάτι που του το εξήγησε και εκείνος της απάντησε με χιούμορ και ακολούθως μοιράστηκε τα μηνύματα που αντάλλαξαν μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να δείξει την «Τρέχουσα κατάσταση φιλίας» τους.



Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν όντως του τηλεφώνησε και εκείνη του απάντησε: «Καλημέρα αγάπη κατά λάθος», με εκείνον να της αποκρίνεται στη συνέχεια: «Το κατάλαβα. Αν με ξαναπάρεις θα φωνάξω το 100», απάντηση που έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.