Ads Top

Νονά η Βάλια Χατζηθεοδώρου: Με wet look και στραφταλιζέ γαλάζιο σετ (pics)


Έλαμπε ολόκληρη - Ο σταυρός και ο λαμπερός στολισμός στο εκκλησάκι του κτήματος

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου πέρασε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις. Λίγο μετά το φινάλε της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, έγινε νονά βαφτίζοντας τον γιο της καλής της φίλης, Δέσποινας Διαμαντή.



Πλήθος από τα αγαπημένα της πρόσωπα βρέθηκαν εκεί σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή για εκείνη και δημοσίευσαν διάφορες φωτογραφίες της και βίντεο από το μυστήριο στα social media. 

Ανάμεσά τους και ο Φίλιππος Ιωάννου ή αλλιώς Fipster, ο οποίος την αποθέωσε με την ανάρτησή του.



Φωτογραφίες και βίντεο από τη μέρα που η Βάλια Χατζηθεοδώρου έγινε νονά




Και η ίδια, ωστόσο, την Δευτέρα 8 Ιουλίου δημοσίευσε πλούσιο υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αγκαλιά με το βαφτιστήρι της, ο οποίος πήρε το όνομα Νικόλας, παρουσιάζοντας παράλληλα όλα τα βαφτιστικά που πήρε για εκείνον, όπως και το look της.

Το μοντέλο είχε επιλέξει να φορέσει ένα γαλάζιο σετ φούστα με top, το οποίο έλαμπε και ταίριαζε γάντι με τα μάτια της, ενώ είχε κάνει έντονο μακιγιάζ στα μάτια και είχε αφήσει τα χείλη πιο φυσικά, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με wet look. Για το πνευματικό της παιδί είχε διαλέξει μπεζ ρούχα με γαλάζια στοιχεία.



«Νικόλα, σ αγαπώ..

Η νονά σου», έγραψε στην ανάρτησή της, δείχνοντας από τον σταυρό μέχρι και τα μαρτυρικά που είχε επιλέξει.

«Όταν είσαι μία χαρά και δεν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ένα παιδί, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις γάμο. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω παιδί», είχε δηλώσει η ίδια για την προσωπική της ζωή και την πιθανότητα να αποκτήσει δικά της παιδιά σε παλαιότερη συνέντευξή της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.