Ads Top

Γιώργος Λιβάνης: Έκανε πρόταση γάμου στην εγκυμονούσα Ανδρομάχη - Σε άκρως ρομαντικό τοπίο στη θάλασσα (vid)


Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη διανύουν μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική τους ζωή, καθώς μέσα σε έναν χρόνοι οι δύο καλλιτέχνες ήρθαν πολύ κοντά και πλέον περιμένουν να έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδί.

Η εγκυμονούσα μέσα από δηλώσεις και αναρτήσεις της στα social media δείχνει να είναι στην καλύτερη της φάση. 



Την Τετάρτη 3/7 μάλιστα κυκλοφόρησε το video clip από το νέο κομμάτι του Λιβάνη με την Ανδρομάχη.

Ο λόγος για το άκρως ερωτικό "Δεν μα χωρίζει τίποτα" σε στίχους του Βασίλη Κουμεντάκου και μουσική του ίδιου σε συνεργασία με τους Απόστολο Κυριακίδη και Νέαρχο. Δεν θα μπορούσαμε εδώ να μην σχολιάσουμε την απίστευτη ενέργεια του ζευγαριού στο video clip με τον τραγουδιστή να κάνει στο τέλος πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Το νέο video clip του Γιώργου Λιβάνη και της Ανδρομάχης




Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη μετά την αποκάλυψη προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 17/5/24 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με τον τραγουδιστή να μιλάει για το νέο μέλος της οικογένειας του που αναμένεται να έρθει στη ζωή.

«Ήρθε η στιγμή να γίνει. Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ομήνα. Έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.