Ads Top

Survivor - Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Ελπίζω να γλιτώσω το χειρουργείο»


Η αποκάλυψη για τον τραυματισμό της στο Survivor - «Το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο»

Λίγο μετά το μεγάλο φινάλε του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μιλάει στο youweekly.gr για όσα αποκόμισε από τις συμμετοχές της στο παιχνίδι, καθώς και για τον τραυματισμό που την ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα.



Παράλληλα αποκαλύπτει πως δεν αποκλείεται να χρειαστεί χειρουργείο προκειμένου να επανέλθει πλήρως, καθώς μετά από τρεις συμμετοχές στο reality επιβίωσης, το σώμα της συσσώρευσε τόσα τραύματα που δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει.

Αφήνοντας πίσω έριδες και κόντρες που μπορεί να υπήρχαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κάνει διακοπές και ξεκουράζεται μετά από τρεις γεμάτες χρονιές και δηλώνει πως θα επιστρέψει δριμύτερη από... Σεπτέμβριο.



Η αποκάλυψη της Σταυρούλας Χρυσαειδή για τον τραυματισμό της στο Survivor

«Σίγουρα πέρασα πολύ όμορφα, μπήκα για να το διασκεδάσω. Αποκόμισα βέβαια και έναν τραυματισμό, δυστυχώς, αλλά κρατάω τα καλά. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα αρνητικό, αλλά ότι έφτιαξε η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για το Survivor και πώς θα περνούσα εγώ. Αυτό μου αρκεί», δήλωσε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη φετινή της συμμετοχή.



Όσον αφορά τον τραυματισμό της συμπλήρωσε πως: «Δυστυχώς με ακολουθεί ακόμη. Τώρα κάνουμε κάποιες θεραπείες με τους γιατρούς για να δούμε πώς θα πάει. Ελπίζω να γλιτώσω το χειρουργείο και το προσπαθώ με ενδυνάμωση. Συμβαίνουν και αυτά, ήταν η τρίτη μου φορά και προφανώς το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο για αυτή τη διαδικασία, την κούραση και την ταλαιπωρία που έχει γενικά το παιχνίδι. Ήταν φυσιολογικό να βγει κάτι αυτή τη φορά».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.