Ads Top

Ζωάρα μετά το Survivor για Κατερίνα Δαλάκα: Σκαφάτες διακοπές στο "μυστικό" παραδεισένιο νησί του Ιονίου


Μετά την εξαθλίωση που βίωσε για 4η φορά η Κατερίνα Δαλάκα πηγαίνοντας στο Survivor, ήρθε η ώρα της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης.

Η παίκτρια ριάλιτι λίγο μετά τον τελικό του παιχνιδιού με ένα σκάφος αποφάσισε να κάνει tour στα νησιά του Ιουνίου και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται, μάλιστα, καθημερινά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της.



Αφού επισκέφθηκε την Κεφαλονιά, τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε ένα παραμυθένιο νησί που λίγοι γνωρίζουν, στην Άτοκο.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Δαλάκα

Η Άτοκος είναι νησίδα του Ιονίου Πελάγους, η οποία βρίσκεται νότια της Λευκάδας και βόρεια της Ιθάκης. Ανήκει στο σύμπλεγμα των βόρειων Εχινάδων, αν και είναι κάπως απομακρυσμένη από τα υπόλοιπα νησιά του συμπλέγματος. Έχει έκταση 4,4 τ. χλμ. και σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είναι ακατοίκητη. Διοικητικά, από το 1952, ανήκει στον δήμο Ιθάκης του νομού Κεφαλληνίας. Η Άτοκος διαθέτει αρκετούς κολπίσκους, κατάλληλους για τα σκάφη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.




Μια νησίδα στην καρδιά του Ιονίου. Ένα ιδιωτικό νησί που ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Τσάκου, η οποία εμφανίζεται, όπως λέγεται, μια φορά κάθε χρόνο, τον 15Αύγουστο, για να στήσει ένα αυτοσχέδιο τσιμπούσι στην μεγαλύτερη από τις 3-4 «παραλίες» του νησιού, όπου βρίσκεται και το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη.


Η Άτοκος φιγουράρει τα τελευταία χρόνια σε διάφορες λίστες εταιρειών real estate με ιδιωτικά νησιά προς πώληση. Σε ένα από αυτά, αναγράφεται η τιμή 40 εκ. ευρώ. Άλλωστε, η απόσταση που τη χωρίζει από τον Σκορπιό, το πιο διάσημο ιδιωτικό νησί της Ελλάδας, είναι μόλις 13 περίπου ναυτικά μίλια.




Η Ατοκος ξυπνάει την εξερευνητική πλευρά του επισκέπτη. Μοιάζει με το Νησί από το πάλαι ποτέ σήριαλ Lost. Αγριο και σπηλαιώδες, σαν ανακάλυψη στη μέση του πελάγους, με νερά που αλλού ακολουθούν το γαλακτώδες γαλάζιο που δημιουργεί η ψιλή λευκή άμμος, κι αλλού το πράσινο που νικάει το μπλε χάρη στις κατάφυτες πλαγιές του που αντανακλώνται στη θάλασσα δημιουργώντας μια κυπαρρισί πισίνα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.