Ads Top

Survivor Spoiler 17/07: Πρόταση μαμούθ Ατζούν σε Γιώργο Γκιουλέκα


Τρέχει ο προγραμματισμός για το Survivor 2025 με το όνομα του Γιώργου Γκιουλέκα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Την ίδια στιγμή που ο ίδιος κάνει τις διακοπές του με το φιλαράκι του, Τζέιμς, στην Ρόδο, η τύχη του φαίνεται πως δουλεύει αφού βρίσκεται στους επικρατέστερους για να του γίνει πρόταση τις επόμενες μέρες ώστε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο. 



Κάτι που εφόσον γίνει τότε θα απαντήσει σχεδόν σίγουρα θετικά, αφού ο ίδιος έδειξε να λατρεύει το παιχνίδι, δεν κουράστηκε ποτέ, ενώ το αγωνιστικό είναι η ζωή του.

Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται το τηλέφωνό του να χτυπήσει ξανά από την Ατζούν Μίντια. Μόνο που αυτή την φορά δεν θα είναι για να δώσει κάποια συνέντευξη αλλά για να πάρει μέρος στο Survivor 2025.



Άλλωστε σας έχουμε ξαναπεί πως το πιθανότερο σενάριο είναι του χρόνου να έχουμε ένα Survivor All Star 2, με παλαιότερους παίκτες να βρίσκονται στη λίστα, ενώ ο Τριαντάφυλλος δείχνει να είναι ο πρώτος που έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή.

Survivor 2025 spoiler 17/07: Η τρελή πρόταση στον Γιώργο Γκιουλέκα



Ο Γιώργος Γκιούλεκας παρότι μπήκε ως Μαχητής στο Survivor 2024 κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό κυρίως για την αγνή του ψυχή αλλά και την μαχητικότητά του. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει και η πρόταση που του ετοιμάζει η παραγωγή είναι εξαιρετική.

Πέρσι έφυγε με 20.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο και του χρόνου, εφόσον απαντήσει θετικά στην πρόταση που θα του γίνει, θα παίρνει 7.000 ευρώ την εβδομάδα. Καθόλου άσχημα αν σκεφτεί κανείς πως στο προηγούμενο κύκλο έπαιρνε μόλις 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Πως θα σας φαινόταν η επιλογή του Γιώργου Γκιούλεκα για το Survivor 2025; Εμάς σίγουρα είναι από τα άτομα που ξεχωρίσαμε και θα θέλαμε να δούμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.