Ads Top

Survivor Spoiler 16/7: Η απόφαση Ατζούν ανατρέπει τα πάντα


Έξαλλοι οι τηλεθεατές - Ανατροπή δεδομένων

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 3 εβδομάδες από το φινάλε του Survivor 2024, με μεγάλο νικητή τον Ντάνιελ Νούρκα, όμως οι εξελίξεις για το νέο Survivor αρχίζουν και τρέχουν.



Ήδη χτες σας αποκαλύψαμε ακόμα μια πρόταση της παραγωγής σε πρώην παίκτη του Survivor και σήμερα σας φέρνουμε στο φως την τελευταία απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί που ανατρέπει τα πάντα και θα απογοητεύσει τους fans του Survivor.

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο; Αρχικά σας έχουμε ενημερώσει για την απόφαση της παραγωγής να αλλάξει ο τρόπος αποχώρησης. Όπως σας είπαμε αυτός θα γίνεται και αγωνιστικά αλλά και με ψηφοφορία. Για παράδειγμα θα βγαίνουν 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο κόσμος θα επιλέγει ποιους δύο θα σώσει και οι άλλοι δύο θα πηγαίνουν σε μονομαχία παραμονής. Κάπως έτσι λοιπόν.



Πάμε όμως στην τελευταία απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί που θα απογοητεύσει τους τηλεθεατές. Ποια θα είναι αυτή;

Survivor 2025 spoiler 16/07: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την δύσκολη απόφαση - Είναι οριστικό

Ποια είναι η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί που θα απογοητεύσει τους φανατικούς τou Survivor; Πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να μικρύνουν αρκετά τον χρόνο διεξαγωγής του Survivor 2025. Τόσο που πληροφορίες λένε πως μπορεί να κοπεί και στο μισό.



Ο λόγος είναι πως ο Τούρκος παραγωγός αλλά και ο ΣΚΑΙ πιστεύον ότι κουράζουν οι αρκετοί μήνες και ειδικά φέτος που θα υπάρχει στο πρώτο μισό και το Exatlon, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με το Survivor.

Μάλιστα εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό τότε δεν αποκλείεται να σταματήσει και το φαινόμενο του να έχουμε προσθήκες παικτών μέσα στη σεζόν. Κάτι που δεν είδαμε μόνο στο πρώτο Survivor, του 2017, γι' αυτό και ήταν και το καλύτερο από όλα. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν η ιδεά για ένα τρίμηνο Survivor; Αν συμβεί αυτό τότε πάμε για πρεμιέρα γύρω στον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.