Ads Top

Survivor Spoiler 15/7: Κορυφαίος πρώην παίκτης είπε «όχι» σε 15.000 την εβδομάδα


Απίθανη πρόταση Ατζούν σε κορυφαίο πρώην παίκτη

Το Survivor επιστρέφει και τη νέα τηλεοπτικό σεζόν με τεράστια αλλαγές. Δύο από αυτές αναμένεται να είναι η διαδικασία αποχώρησης που θα περιέχει και αγωνιστική δράση αλλά και ψηφοφορία κοινού και η άλλη είναι η διάρκεια του Survivor 2025 που θα είναι πολύ μικρότερη από άλλες χρονιές και θα σας αποκαλύψουμε λεπτομέρειες σε λίγες μέρες.



Πάμε όμως στην υπόθεση του σημερινού μας άρθρου! Ήδη τα πρώτα τηλεφωνήματα έχουν πέσει για παίκτες που θα πάρουν μέρος, με τον μόνο σίγουρο αυτή την στιγμή να αποτελεί τον Τριαντάφυλλο. 

Ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα να βρει και καλούς του φίλους. Κι αυτό διότι η παραγωγή προσπαθεί να βάλει στο Survivor για τρίτη φορά ένα πολύ δυνατό όνομα, ωστόσο στην πρώτη κρούση και μάλιστα για πολλά χρήματα απάντησε ΟΧΙ.



Survivor 2025 spoiler 15/07: Ποιος παίκτης απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο πάρει 15.000 ευρώ την εβδομάδα;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται για επίσημη πρόταση αλλά για κρούση. Ακόμα δεν έχει παρθεί η απόφαση αν θα πάμε σε Survivor All Star 2 ή θα έχει και νέους παίκτες. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει και παλιούς.



Γι' αυτό και η παραγωγή επικοινώνησε με την πλευρά του Τζέιμς Καφετζή, για το αν ο τελευταίος θα έμπαινε για τρίτη φορά στο Survivor. 

Η απάντηση του ίδιου ήταν ΟΧΙ και ακόμα όταν η παραγωγή του είπε «δεν θα έμπαινες ούτε για 15.000 ευρώ την εβδομάδα». Ο Τζέιμς Καφετζής είναι της άποψης πως για να μπει στο Survivor ξανά θέλει πολλά περισσότερα από την τελευταία φορά. Έτσι έκανε πέρσι, έτσι έχει σκοπό να κάνει και φέτος.

Πάντως η παραγωγή αποκλείεται να επιστρέψει με επίσημη πρόταση, αφού δεν θα ανέβει σε τέτοια ποσά για κανέναν παίκτη, ειδικά μετά την αρνητική απάντηση σε μια πρώτη επαφή. Πάμε παρακάτω...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.