Ads Top

Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: H Βρισηίδα ξεκαθαρίζει για την πλαστική: «Είναι φυσικά! Πιάσε..»


Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, γι' αυτό πολλοί απορούν και αν η ομορφιά της είναι 100% φυσική.
 
Ένα απ' τα θετικά της είναι επίσης ότι δεν «μασάει» τα λόγια της, γι' αυτό και με ένα βίντεο η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεκαθάρισε τι ισχύει γύρω από τις φήμες που την ήθελαν να κάνει επέμβαση στο στήθος της.



Όπως αποκάλυψε, την έχουν ρωτήσει αρκετές φορές αν έχει βάλει ενθέματα, με αφορμή ορισμένες φωτογραφίες που την κολακεύουν ιδιαίτερα. 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε, ωστόσο ότι δεν έχει επέμβει κανείς στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά είναι η περιοχή που «παχαίνει» περισσότερο, όταν εκείνη αποφασίζει να φάει.



@vrisiida_andrio Για όσους ΛΕΤΕ με βεβαιότητα οτι έχω κάνει πλαστική στήθους, παρτε την απάντηση σας! #foryou #fyp #trend #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - Βρισηίδα Ανδριώτου
Η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για το στήθος της

Συγκεκριμένα ανέβασε βίντεο παρέα με τον πλαστικό χειρουργό, Αριστομένη Γιαννόπουλο, πρώην σύζυγο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Εκείνος, ως ειδικός, επιβεβαίωσε on camera ότι το μπούστο της είναι 100% φυσικό, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να ανεβάζει στη συνέχεια την εν λόγω συνάντηση για του λόγου το αληθές!



«Με ρωτάτε πάρα πολλοί αν έχω βάλει στήθος! Αν έβαζα στήθος θα ήταν στον Αριστομένη, εγγύηση. Πες όμως ότι τα β..ια μου είναι φυσικά! Είναι δικό μου, παιδιά τρώω και μπαίνει εδώ! Είναι αληθινά, πιάσε, κουνιούνται. Δεν θα κουνιόντουσαν αλλιώς!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου στο εν λόγω βίντεο και καταλήγει: «Όταν χάνω κιλά φεύγει, όταν ξανατρώω, ξαναμπαίνει. Τρώτε, μπαίνει στο β..ι!» είπε καταλήγοντας.

Θυμίζουμε, δε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που... αναδεικνύει το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της. Το μοντέλο έχει ποζάρει τόπλες, με δύο κεράσια στο ύψος του στήθους, τα οποία φυσικά κρατούσε ο Σπύρος Μαρτίκας. Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που εύχονταν κάποιος να... φάει τα κεράσια. Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου:
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.