Ads Top

Το νέο Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που κλειδώνει για το Exatlon του ΣΚΑΪ


Το Exatlon είναι ένα ριάλιτι που έχει ήδη παρουσιαστεί σε διάφορες χώρες, με τα δικαιώματα να ανήκουν στον Τούρκο παραγωγό Αcun Ilicali. 

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στον Άγιο Δομίνικο, κοντά στις τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται και για το “Survivor”​.



To ριάλιτι θα έχει πολλά και δύσκολα αγωνίσματα και στις άλλες χώρες που παίζεται έχει συμμετέχοντες που αποτελούνται απο πρωταθλητές πολλών αγωνισμάτων. 

Tα δοκιμαστικά για τους υποψήφιους παίκτες του ελληνικού Exatlon έχουν ήδη ξεκινήσει και το znews.gr έχει σε αποκλειστικότητα τον πρώτο παίκτη του παιχνιδιού.



Πρόκειται για το μοντέλο Dennys, πολύ γνωστό, αν και μόλις 19 ετών, στον χώρο της μόδας. Έχοντας κάνει ήδη τρία ραντεβού βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιλεχθεί για την ομάδα των διάσημων.

Σε συνέντευξή του ο Dennis είχε μιλήσει για την απόφασή του να κάνει coming out στην ηλικία των 14 ετών.

«Στα 14 μου που έκανα το come out ήμουν gay αγόρι, αργότερα ένιωσα να ανήκω περισσότερο στην κατηγορία queer. Zούσα ακόμα στην Ξάνθη. Τότε ήταν και που το είπα στους γονείς μου. Στην αρχή ήταν πολύ προστατευτικοί και με αντιμετώπισαν με αγάπη. Αυτό που φοβόντουσαν ήταν το πώς θα με αντιμετωπίσει η κοινωνία. Αν και πάντα ήμουν αρρενωπό αγόρι, οι γονείς μου με είχαν καταλάβει αλλά δεν έλεγαν τίποτα, μου έδιναν τον χώρο μου να μεγαλώσω και να συνειδητοποιηθώ μόνος μου.



Ήμουν σε μικρή ηλικία αλλά πνιγόμουν, ήθελα να το πω, ένιωθα ότι πιέζομαι και ότι ζω ένα ψέμα. Έβλεπα τους φίλους μου με τα κορίτσια τους, έλεγαν ανοιχτά “αυτή μου αρέσει” ας πούμε, κι εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω. Με το που το είπα άλλαξε η ζωή μου γιατί ένιωθα και ζούσα πιο ελεύθερος. 

Η αγωνία των γονιών μου ήταν πώς θα με προστατεύσουν, να μη δεχτώ bullying – αν και ποτέ δεν υπήρξε αυτό στην Ξάνθη. Πάντα όλοι με αγαπούσαν και με είχαν αγκαλιάσει. Όλοι ήταν πολύ κουλ, οι φίλοι μου, ο αδερφός μου, η γιαγιά μου».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.