Ads Top

Ξανά Survivor All Star - Επιστρέφει κορυφαίος παίκτης με μυθικό ποσό


Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ «χτίζει» το δυναμικό της για την επόμενη χρονιά και ήρθε σε συμφωνία με… δυνατό όνομα.

Το τοπίο ακόμη είναι… θολό για το Survivor All Star 2, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο τη νέα χρονιά να υπάρχει ξανά κανονικό Survivor, με αποτέλεσμα να γίνονται γνωστά τα πρώτα ονόματα παικτών που ετοιμάζουν ξανά βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.



Συγκεκριμένα, όπως έχει αποκαλυφθεί εδώ και ημέρες, ο Τριαντάφυλλος είναι εκείνος που έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν, προκειμένου να λάβει μέρος στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ανεβάζοντας ξανά το κασέ του.

Ο δεύτερος παίκτης που φημολογείται πως έχει «κλείσει» τη νέα χρονιά την παρουσία του στη χώρα της Καραϊβικής, είναι ο Άρης Σοϊλέδης, του οποίου η συμμετοχή θεωρείται σχεδόν ήδη δεδομένη.




Η παραγωγή είχε κάποια… θέματα μαζί του στο πέρασμά του από το ριάλιτι, όμως φαίνεται πως ήρθαν ξανά σε συμφωνία και όλα δείχνουν πως θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… πρώην κοπέλα του, Μαρία Αντωνά.

Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε τις αλλαγές που θα γίνουν στο νέο κύκλο του Survivor



Δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast @Star» παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και την αλλαγή που θα γίνει στο νέο κύκλο του Survivor.

«Πού να ξέρω τι γίνεται με το Exatlon; Ραντεβού γίνονται στα γραφεία, πάνε έρχονται, ψάχνουνε. Υπάρχει οργασμός εργασιών!Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου αρέσει πάρα πολύ για το Exatlon, τα λέει, είναι τσεκουράτος.

Για τα πάντα κάνει ο Λάμπρος. Να πάει και στο Survivor ο Λάμπρος, γιατί όχι;» ανέφερε ο παρουσιαστής. ια το δικό του τηλεοπτικό μέλλον είπε: «To πλάνο είναι πρώτα το Voice. Υπάρχει μια σκέψη να μαζευτεί λιγάκι χρονικά το Survivor γιατί είναι ζόρικο πρότζεκτ. Στην Αμερική είναι 45 μέρες και παίρνουν 1 εκατομμύριο δολάρια! Δεν σκέφτομαι αυτά τα πράγματα. Αυτά τα αποφασίζουν άλλοι (αν ο Σάκης Κατσούλης θα είναι συνεργάτης του)», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.