Ads Top

Survivor 2025 Spoiler: «Κλειδώνει» κι αυτός! Ο πολύ διάσημος Μαχητής που κλείνει εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο και «εκτοξεύει» την τηλεθέαση


Ο προηγούμενος κύκλος του Survivor ολοκληρώθηκε, με το ριάλιτι επιβίωσης να μη βρίσκεται, πάντως, στους κερδισμένους της τηλεοπτικής σεζόν, κάτι που κατέδειξαν ιδιαίτερα τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, που σημείωσε σε όλη τη διάρκειά του.

Ακόμη και ο τελικός, μάλιστα, είχε πολύ χαμηλότερες επιδόσεις σε σύγκριση με προηγούμενους κύκλους, ή με άλλα ανταγωνιστικά προγράμματα. 



Το παιχνίδι, πάντως, όπως το ανακοίνωσε και ο Γιώργος Λιανός, θα συνεχιστεί κανονικά, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον ΣΚΑΪ να μην αφήνουν σε καμία περίπτωση στην άκρη την πιο σημαντική τους επένδυση.

Αυτός είναι ο λόγος, φυσικά, που άπαντες στην παραγωγή εξετάζουν κάθε σενάριο ως προς τη στελέχωση του Survivor 2025. Μια από τις πιο σοβαρές σκέψεις κι ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο, είναι ο νέος κύκλος να γίνει με παντελώς νέα πρόσωπα, είτε Διάσημους είτε Μαχητές, όμως υπάρχουν και πρόσωπα, τα οποία πάντοτε υπάρχουν στα υπ' όψιν από προηγούμενους κύκλους, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν κάποια στιγμή στο ριάλιτι, μαζί με όλες τις υπόλοιπες ριζικές αλλαγές που έρχονται.



Survivor 2025 spoiler: Η περίπτωση παίκτη που πάντοτε σκέφτεται η παραγωγή

Μια τέτοια περίπτωση, όπως μαθαίνουμε, είναι και ο Κρις Σταμούλης. Ο άλλοτε παίκτης των Μαχητών στο Survivor 4, που είχε προκαλέσει αίσθηση σαν... Φιλιώ που όλους τους φιλιώνει με τον τρόπο, που δρούσε, πάντοτε έχει εκφράσει τη διάθεσή του να μπει στο ριάλιτι και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να αξιοποιηθεί ξανά από τον Ατζούν.

Ο ίδιος μπορεί να έχει προχωρήσει στη ζωή του, έχοντας γίνει και... συγγραφέας μετά τις δικηγορικές του σπουδές, όμως πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού του βρίσκεται και ο Άγιος Δομίνικος. Αν τον δούμε κάποια στιγμή στην νέα σεζόν, λοιπόν, ας μη μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.