Ads Top

Survivor 2025 Spoiler: Ο Ατζούν θέλει Σάκη Κατσούλη, Ασημίνα και Σταυρούλα


Τα πρώτα ονόματα για το Survivor 2025

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στο φως σχετικά με τα ονόματα που ετοιμάζονται να μπουν στο Survivor 2025.



Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται να μην έβαλε μυαλό από το κάζο του τελευταίου Survivor. Και έτσι ετοιμάζει Survivor All Star 2 με τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα. 

Επειδή αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι θα υποπέσει ξανά σε τέτοια γκάφα εμείς σας αποκαλύπτουμε απλά τα ονόματα που κυκλοφορούν ως φήμη και μόνο ότι θα μπουν στο Survivor 2025.



Survivor 2025 spoiler 05/07: Ποια ονόματα ακούγονται πως είναι κοντά;

Πόσο θα τους δούμε ακόμα; Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μέσα στα ονόματα που βρίσκονται κοντά για να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο είναι ΞΑΝΑ ο Σάκης Κατσούλης (πόσες φορές θα το κατακτήσει), η Ασημίνα Χατζηανδρέου για 4η φορά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή για 4η φορά.



Μα πως είναι δυνατόν να ισχύει αυτό το spoiler ρε παιδιά; Ξανά τα ίδια; Είπαμε όμως πρόκειται σαν φήμη και μόνο. Ειδικά και κάτι ονόματα σαν του Σωτήρη Λαμάι (πέρασε και δεν ακούμπησε από το 2024) αλλά και του Σταμάτη Ταλαδιανού, μαζί με τους προαναφερόμενους είναι δύσκολα να σκεφτούμε πως θα συνυπάρξουν και ο ΣΚΑΙ θα έχει καλά νούμερα τηλεθέασης σε νέο κύκλο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.