Ads Top

Survivor 2025 Spoiler: Αυτός είναι ο Διάσημος που θα ανεβάσει την τηλεθέαση στο 80%


Μια ανάσα από την μεγάλη συμφωνία

Μπορεί ακόμα να μετράμε μήνες μέχρι να επιστρέψει το Survivor με νέο κύκλο όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν τρέχουν οι εξελίξεις, μόλις 1 εβδομάδα μετά το φινάλε του 2024 που βρίσκεται μεγάλο νικητή και με 100.000 ευρώ στη τσέπη τον Ντάνιελ Νούρκα.



Ήδη αρκετά ονόματα έχουν έρθει στην επιφάνεια και τα πάντα παίζουν. Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως τα έχει βρει τον Ατζούν, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και 2 μήνες, ενώ γίνεται και προσπάθεια να μπουν από κοινού στο ριάλιτι Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά από κοινού. 

Σκεφτείται να μπουν αυτά τα ονόματα και να έρθει να προσταθεί κι αυτό που θα σας αποκαλύψουμε σήμερα!



Survivor 2025 spoiler 03/07: Εντάξει καληνύχτα! Αυτός ο Διάσημος θα γκρεμίσει την τηλεθέαση...

Επτά χρόνια μετά το Survivor 1 κάθε χρόνο ακούγεται το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου για είσοδό του στο ριάλιτι. Ε, φέτος δεν θα ακουστεί; Με την βασική διαφορά πως φέτος έχει τις περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη φορά.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται σε μια περίπλοκη φάση στα επαγγελματικά του αλλά και στα προσωπικά του. Μπορεί να έζησε την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομού του παιδιουύ, όμως λίγες μέρες πριν έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Όλα αυτά τον έφεραν πίσω στα επαγγελματικά που ήταν λογικό να περάσουν σε δεύτερη μοίρα.



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει γίνει πατέρας από την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και πλέον πρέπει να τρέξει και τα επαγγελματικά του. Μετά την αποχώρησή του από το «Γη της Ελιάς» η αλήθεια είναι πως οι μετοχές του έχουν πέσει. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει κρούση από την παραγωγή προς τον Ντάνο και εκείνος, για πρώτη χρονιά, δεν τους απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ίσως πιστεύει πως χρειάζεται μια ώθηση, μέσω του Survivor, για να έρθουν και οι επαγγελματικές προτάσεις που θα ήθελε. Προς το παρόν πάντως δεν είναι εντελώς αρνητικός, όπως ήταν άλλες χρονιές. Κρατήστε αυτό και τίποτα περισσότερο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα απαντήσει θετικά ή πως έστω υπάρχουν αρκετές πιθανότητες. Απλά το 0% που ήταν τα προηγούμενα χρόνια ίσως φέτος να συγκεντρώνει ένα 5%.

Φανταστείτε πάντως ένα Survivor με Ντάνο, Ντάφυ και σούσουρο με Αντωνά - Σοϊλέδη. Καθόλου άσχημα...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.