Ads Top

Survivor 2024: Reunion στη Ρόδο – Το... ακατάλληλo δώρο Γκιουλέκα σε Χρύσα και Σταυρούλα


Στήριξε την επιλογή ο Τζέιμς

Μπορεί το Survivor να έφτασε στο τέλος του, μέχρι την επόμενη χρονιά τουλάχιστον, ωστόσο οι παίκτες που συναντήθηκαν στον φετινό κύκλο σχημάτισαν μία δυνατή φιλία με επίκεντρο τον Τζέιμς Καφετζή. 



Οι άντρες της Μπλε ομάδας έκαναν απόβαση στον τόπο καταγωγής του, την Ρόδο, με τα κοινά τους στιγμιότυπα να γίνονται viral.

Μόνο τις τελευταίες μέρες τον Τζέιμς έχουν επισκεφτεί ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο Γιάννης Περπατάρης και ο Νίκος Ρικουνάκης, ενώ στο νησί βρέθηκε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός. 



Ορισμένα βίντεο από την καθημερινότητά τους μοιράστηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας, που μετά το παιχνίδι έφτιαξε λογαριασμούς στα social, με παρότρυνση του Ροδίτη συμπαίκτη του και κάνει θραύση.

Τα ακατάλληλα δώρα που επέλεξαν οι παίκτες του Survivor

Πριν από λίγες ώρες, Γκιουλέκας και Τζέιμς βρέθηκαν σε κατάστημα δώρων, καθώς ο φιναλίστ του Survivor δεν ήθελε να επιστρέψει με άδεια χέρια από τη Ρόδο. Εκεί την προσοχή τους τράβηξαν ορισμένα ιδιαίτερα αντικείμενα...



Ο Τζέιμς κράτησε στην κάμερα ένα ζευγάρι με πλαστικά στήθη, προτείνοντας να το κάνουν δώρο στη Χρύσα Χατζηγεωργίου. «Αυτό μήπως να το πάρουμε στην Σταυρούλα; Η Χρύσα δεν νομίζω να το χρειάζεται», σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Γκιουλέκας με τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Αλλά δεν έμειναν εκεί, αφού υπήρχε και συνέχεια... Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Γκιουλέκας:

@giorgos.gioulekas Σκέψεις για δωράκια στις αγαπημένες μας φίλες @StavroulaChrysaeidi και @xrysaxtz 🫶☺️ Εννοείται με απατεώ @James Kafetzis #survivor #survivorgreece #fun #fy #μπεςφοργιου ♬ original sound - giorgos.gioulekas
Φυσικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα ειπώθηκαν. «Φοβάμαι για το δώρο μου», ανέφερε με χιούμορ η παίκτρια του Survivor, αναδημοσιεύοντας το στιγμιότυπο. Το βίντεο σχολίασε και η Χρύσα Χατζηγεωργίου γελώντας με τους πρώην συμπαίκτες της
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.