Ads Top

Ψυχοκόρες Spoiler: Αυτό το ζευγάρι πεθαίνει στο τελευταίο επεισόδιο


Δεν θα βρεθούν ποτέ - Το τέλος τους θα είναι τραγικό...

Αυτή την εβδομάδα θα γραφτεί το φινάλε της σειράς Ψυχοκόρες που προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στον ΑΝΤ1.
 
Την Δευτέρα 8/7, την Τρίτη 9/7 και την Πέμπτη 11/7 θα δούμε τα τρία τελευταία επεισόδια τα οποία θα είναι καθηλωτικά για τους τηλεθεατές.



Ορισμένοι ρόλοι θα βρουν επιτέλους την δικαίωση, ωστόσο άλλοι δεν θα καταφέρουν ποτέ ξανά να βρουν τον εαυτό τους μετά τα όσα βίωσαν. 

Ειδικά οι αδερφές Πολύζου οι οποίες θα κρατήσουν τους εφιάλτες που έζησαν ως ψυχοκόρες. Μια μάλιστα, θα βρει τραγικό θάνατο δίπλα από την Βικτώρια που επίσης θα πεθάνει.



Τραγικό τέλος ωστόσο, θα βρει και ένα ζευγάρι της σειράς. Στο φινάλε θα πεθάνουν... συγκεκριμένα θα αυτοκτονήσουν με το αυτοκίνητο τους και τα κορμιά τους δεν θα τα βρουν ποτέ παρόλο που θα εντοπίσουν το αυτοκίνητο. Μέχρι και το τελευταίο επεισόδια τα κοντινά τους πρόσωπα θα τους αναζητούν..

Αυτό το ζευγάρι πεθαίνει τραγικά στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες



Βλέποντας η Νέλλα πως ο Κοσμάς είναι έτοιμος να την εγκαταλείψει, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή τους, τηρώντας το «για πάντα μαζί» που είχαν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον όταν γνωρίστηκαν. Κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου του και όταν εκείνος προφασίζεται δουλειές, τον παρακαλάει να την πάρει μαζί, όπως και τελικά κάνει.


Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Κοσμάς συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τα φρένα του οχήματός του, όμως είναι αργά για να αντιδράσει. Η Νέλλα αφού του δείξει πως έκοψε το καλώδιο, μετά τον φιλάει και το αυτοκίνητο που πέφτει από γκρεμό, καταλήγει στη θάλασσα. Οι Αρχές θα βρουν το μοιραίο όχημα, ποτέ όμως αυτούς τους δύο...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.