Ads Top

Snik: Αυτή είναι η καλλονή επιχειρηματίας που παντρεύεται


Επιχειρηματίας με καταγωγή από την Αρμενία και μητέρα μίας κόρης

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε το απόγευμα της Τετάρτης η είδηση πως ο Snik ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του την εργένικη ζωή. 



@martaahar Phuket dates @snikthehustla ♬ GATA ONLY - FloyyMenor
Μέσα από τα προσωπικά του social ο τράπερ αποκάλυψε ότι ξεκίνησε εντατική γυμναστική, γιατί θέλει να χάσει κιλά καθώς σε λίγο καιρό θα παντρευτεί με την αγαπημένη του.

«Είμαι πολύ ήρεμος, προσπαθώ να κάνω γυμναστική, να χάσουμε λίγα κιλάκια που έχουμε πάρει, να είμαστε όμορφοι, ωραίοι. Ετοιμάζομαι να παντρευτώ με τη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ήρεμος. Δεν θέλω να βλέπω όλα αυτά τα τσι@@@κια να βγαίνουν να μιλάνε και να κάνουν κακό στη σκηνή. Από εμένα φέτος θα δείτε καλή μουσική, λιγότερους τσακωμούς, περισσότερη αγάπη. Όσοι είστε εδώ, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαι εδώ επειδή εσείς με έχετε φέρει εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Snik.



Η γυναίκα που θα ντύσει γαμπρό τον Snik

Και στο παρελθόν είχε δημοσιοποιήσει σχέσεις του, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Γιώτα Ιωαννίδου, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που προχωράει σε μία τέτοια εξομολόγηση. 

Ποια είναι, λοιπόν, η γυναίκα που έκανε τον Snik να σκεφτεί αλλιώς την προσωπική του ζωή; Το όνομά της είναι Marta Aharonian και, εκτός από TikToker, είναι επιχειρηματίας, αφού διατηρεί εδώ κι ένα χρόνο δικό της χώρο στην Κηφισιά με υπηρεσίες περιποίησης.



Η 30χρονη καλλονή είναι σε σχέση με τον Snik εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Το ζευγάρι κρατάει διακριτική στάση απέναντι στη δημοσιότητα, καθώς η Marta έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση. Έχει τέσσερα αδέρφια, μία αδερφή και τρεις αδερφούς, ενώ δηλώνει λάτρις της γυμναστικής και αυτό φαίνεται απ' το καλογυμνασμένο κορμί που διατηρεί.

Πώς έγινε γνωστή η σχέση τους

Παρότι δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί, δεν λείπουν τα κοινά στιγμιότυπα από Instagram και TikTok. Η Marta Aharonian είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social και στις φωτογραφίες της συχνά πρωταγωνιστεί και ο Snik. Το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει βίντεο από κοινό ταξίδι στο Παρίσι, ενώ ακολούθησαν κι άλλα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πρόσφατα ο φακός τους συνάντησε για πρώτη φορά μαζί στο κέντρο της Αθήνας, με τους δύο ερωτευμένους να μην κρύβονται. Άλλωστε, όπως ανακοίνωσε ο Snik, σύντομα ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν αυτή τη σχέση. Μέχρι τότε χαίρονται ένα γεμάτο καλοκαίρι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Οι προορισμοί τους περιλαμβάνουν από το Λος Άντζελες μέχρι την Ταϊλάνδη, όπου Snik και Marta χαίρονται τον έρωτά τους με βουτιές και τρυφερές αγκαλιές. Φυσικά δεν λείπουν τα ταξίδια και εντός συνόρων, όπως μαρτυρούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράζονται ανά καιρούς. Ακόμα και αν δεν λείπουν σε κάποιο ταξίδι, η μέλλουσα σύζυγος του τράπερ απολαμβάνει ανάσες δροσιάς στην πισίνα που διατηρεί εκείνος στο σπίτι του..

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.