Ads Top

Power of Love - Σωτηρία Δεμίρογλου: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της παίκτριας - «Έχω πληγωθεί πολύ»


Ήταν μαζί από το 2014 έως το 2023

Η αλήθεια είναι πως έχει μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον των αγοριών στο σπίτι του Power of love, και λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης, αφού είναι πολύ όμορφη, αλλά και λόγω του χαρακτήρα της, ωστόσο, μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο όλα έδειχναν πως εκείνη είχε "κλειδώσει" περισσότερο στο Νίκο Πελετιέ. Μετά τις κουβέντες που αντάλλαξαν, ωστόσο, θα κρατήσω μικρό καλάθι. 



Η Σωτηρία Δεμίρογλου, γνωστή στους περισσότερους ως Snobaria (nickname στο Tik Tok), έχει δηλώσει πως έχει πληγωθεί αρκετά στο παρελθόν από σχέσεις που είχε κι έχει σταματήσει να πιστεύει στον έρωτα. Κάποτε, όμως, όπως ανακαλύψαμε, είχε ζήσει έναν πολύ μεγάλο.

Με μια σύντομη αναζήτηση στο προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα εντοπίσαμε πως η Σωτηρία διατηρούσε μέχρι το 2023 σχέση 9 χρόνων με τον... Παναγιώτη. 



Οι δυο τους γνωρίζονταν από πολύ μικρά παιδάκια - όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες - και ουσιαστικά μεγάλωσαν μαζί. Λίγο πριν καλωσορίσουμε, όμως, το 2024 η σχέση αυτή τελείωσε γι' αυτό και τώρα η Σωτηρία ψάχνει το νέο της σύντροφο στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ. Το θέμα είναι θα τον βρει;

Οι αναρτήσεις της Σωτηρίας Δεμίρογλου



@snobaria #snobaria #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - Γαλήνη Μ



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.