Ads Top

ΣΚΑΙ: Χαμός στο κανάλι με το Power of love - Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί


Oυρλιαχτά στους διαδρόμους
Ουρλιαχτά χαράς ακούστηκαν από πολύ νωρίς το πρωί, σήμερα Παρασκευή 19/7, στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ όταν στα χέρια των ιθυνόντων του σταθμού έφτασαν τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το Power of love εχθές, Πέμπτη 18/7!


Η αλήθεια είναι πως τις προηγούμενες χρονιές δεν ήμουν φανατική του συγκεκριμένου ριάλιτι. Φέτος, όμως, αλήθεια σας λέω δεν χάνω επεισόδιο! Φταίει η επιλογή των παικτών; Φταίει το επίπεδο που ίσως είναι λίγο πιο ανεβασμένο από τις άλλες χρονιές; Φταίει το ότι η Κατερίνα Καραβάτου τα πάει πολύ καλά στον ρόλο που της έχουν αναθέσει; Δεν έχω ιδέα τι φταίει αλλά όπως φαίνεται, μετά από δυο εβδομάδες που βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ, το ριάλιτι της αγάπης έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται από το τηλεοπτικό κοινό!



Τα πρώτα διψήφια νούμερα του Power of love

Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν το βράδυ της Πέμπτης στα μηχανάκια της AGB το Power of love έφτασε για πρώτη φορά το 10% ενώ σε τέταρτα έφτασα και το 17, ΣΟΚ! (4,7-8,1-6,6-8,0-8,9-13,3-14,9-15,1-17,0).

Τώρα θα μου πεις πως να μην το φτάσει; Είχαμε Pre Gala Day κι έγινε το έλα να δεις... Τσέκαρε τα βιντεάκια παρακάτω για να μπεις στο κλίμα γιατί απόψε, έχουμε το νέο επεισόδιο!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.