Ads Top

Power Of Love - Νίκος Πελετιέ: Το Twitter "δικάζει" ΣΚΑΪ και παραγωγή για την συμμετοχή του - "Βάλατε αυτόν σε μια χώρα που.."


Οργή από χιλιάδες τηλεθεατές

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 30/6 ο νέος κύκλος του Power of Love, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. 6 γυναίκες κι 6 άντρες ψάχνουν να βρουν τον έρωτα κι εννοείται πως οι τηλεθεατές από τα πρώτα κιόλας λεπτά της πρεμιέρας έτρεξαν να σχολιάσουν στο Χ(Twitter) τα πάντα!



Οι παίκτες όχι μόνο δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό, μα επιπλέον σχολιάστηκε πολύ το γεγονός πως οι κοπέλες που μπήκαν στο ριάλιτι σχέσεων είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από τα αρσενικά που εκείνες καλούνται να γνωρίσουν και… να ερωτευτούν.

Αυτό, βέβαια, δεν ήταν το χειρότερο, καθώς τόσο η παραγωγή του παιχνιδιού όσο και ο ίδιος ο ΣΚΑΪ, δέχτηκαν πληθώρα αρνητικών σχολίων λόγω της συμμετοχής ενός 26χρονου παίκτη-σταρ του TikTok. Ο συγκεκριμένος παίκτης, που δηλώνει «προπονητής σχέσεων», έχει επανειλημμένα γίνει viral για τις ακραίες απόψεις του σχετικά με τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους άνδρες. Πρόκειται για τον Κύπριο Νίκο Πελετιέ, ο οποίος έχει 64,4 χιλιάδες ακολούθους, με τον λογαριασμό του να δέχεται συνεχώς αναφορές λόγω του περιεχομένου του.



«Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της. Πιστεύω μόνο σε έναν Θεό και αυτός ο Θεός ονομάζεται γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο εισαγωγικό του βίντεο στο παιχνίδι... Από εκεί έπρεπε να καταλάβουμε...

Το προφίλ του Νίκου Πελετιέ στο TikTok
@nikospeletie007 #nikospeletie ♬ Experience (Piano e Violin) - Pietro Scichilone

Σε ένα, μάλιστα, από τα viral βίντεό του στο οποίο αποκαλεί τη γυναίκα «ζώον θηλυκού γένους» ενώ σε άλλο αναφέρει πως η γυναίκα δεν έχει το δικαίωμα ούτε το μενού από ένα εστιατόριο να διαβάζει.

Τα σχόλια στο Twitter








Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.