Ads Top

Power Of Love Trailer 31/7: Ο Τζέισον "τελειώνει" τον Πελετιέ - «Θα τον πάω τρένο! Είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο»


Χαμός στο σημερινό επεισόδιο στο σπίτι των ανδρών

Μπορεί το αποψινό 31/7 επεισόδιο του Power of love να ξεκινάει με χιούμορ αλλά και νέους έρωτες, ωστόσο, αργότερα θα επικρατήσει μια μεγάλη ένταση στο σπίτι των ανδρών, Ο Τζέισον θα κράξει τον Πελετιέ για την συμπεριφορά του, δίνοντας του μια τελευταία ευκαιρία.



Τι θα δούμε απόψε 31/7 στο Power of love

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο ξεκινάει με μια έκπληξη και χαρακτηριστικά με γράμμα που θα λάβει ο Δημήτρης από μια κοπέλα που του γράφει πως αν μπει στο παιχνίδι θα τον διεκδικήσει. Εκείνος θα το λάβει πολύ θετικά, απαντώντας στην κάμερα πως ας μπει και ας το προσπαθήσει.



Στην συνέχεια όμως στο σπίτι που μένουν οι άνδρες θα επικρατήσει χαμός. Ο Τζέισον θα ξεκινήσει να κράζει σε όλους τους υπόλοιπους τον Πελετιέ για την συμπεριφορά του και τον τρόπο του. Όταν μάλιστα εμφανιστεί στο σαλόνι, δεν θα διστάσει να του τα πει και κατά πρόσωπο.

«Από εδώ και πέρα θα τον πάω τρένο» λέει αρχικά, ενώ όταν τον δει «Λοιπόν αδερφάκο κάτσε κάτω.... Αυτό που κάνεις για αρχή είναι μα@@ία εμένα με νευριάζει. Είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στο λέω».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.