Ads Top

Power Of Love Trailer 29/7: «Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει» - Σπαραγμός για Δήμο


«Παγωμένοι» όλοι με την ανακοίνωσή του

Η πέμπτη εβδομάδα που το Power of love βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα βρει τους παίκτες με διαφορετική εντελώς ψυχολογία. Η Νίκη με την Γλυκερία και την Σοφία θα συνεχίσουν να πιέζουν την Σωτηρία για τον Νίκο. 



Ο Νίκος θα ρίξει τα καρφιά του για ακόμα μια φορά στη Νίκη, ενώ όλα αυτά θα αποκτήσουν μηδαμινή σημασία όταν ο Δήμος τους ανακοινώσει με κλάματα και λυγμούς ένα πολύ θλιβερό νέο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν είναι εγκλεισμού που σημαίνει πως ναι μεν οι παίκτες βρίσκονται στην Τουρκία για τα γυρίσματα αλλά στο σπίτι της αγάπης όπου διαδραματίζονται όλα μπαίνουν μόνο για 5 ώρες την ημέρα.



Μετά είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν, να επικοινωνήσουν με όποιον θέλουν από το σπίτι, τους φίλους και την οικογένειά τους. 

Ο μόνος απαράβατος κανόνας γ' αυτούς είναι τα αγόρια να μην έχουν σχέσεις εκτός παιχνιδιού με τα κορίτσια και το αντίστοιχο.

Ο Δήμος, λοιπόν, όπως ο ίδιος θα αποκαλύψει, σε επικοινωνία που θα έχει με την οικογένειά του θα μάθει πως ο σκύλος του είναι άρρωστος και του απομένει μόνο λίγος χρόνος ζωής. Το δυσάρεστο αυτό νέο θα τον διαταράξει - όπως είναι φυσικό - ψυχολογικά και θα το μοιραστεί με τους συμπαίκτες του και την παρουσιάστρια του ριάλιτι, Κατερίνα Καραβάτου. Όλοι θα συγκλονιστούν.



«Το πρωί όταν φεύγαμε για το ραντεβού με ειδοποίησαν πως ο σκύλος μου πεθαίνει. Έχει από 4 εβδομάδες μέχρι ένα χρόνο. Στην σκέψη ότι δεν θα τον χαιρετήσω... Ε κι εγώ τώρα αισθάνομαι ότι είναι στα τελευταία του κι εγώ είμαι εδώ», θα πει χαρακτηριστικά ο Δήμος.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 29/7 στο Power of love


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.