Ads Top

Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Διακοπές σε χλιδάτο ξενοδοχείο στην Τζια (pics)


Χωρίς τα παιδιά της - Η πισίνα με θέα θάλασσα και οι βουτιές

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά το διαζύγιο της από τον Φίλιππο Μιχόπουλου βρήκε ξανά τον έρωτα και είναι "τρελή" για τα μάτια του Μπρoύνο Τσερέλα. Το ζευγάρι μετράει μόνο λίγους μήνες μαζί, ωστόσο, από το πρώτο λεπτό δεν έκρυψε τη σχέση του.



Η ηθοποιός συχνά ταξιδεύει στην Ιταλία όπου ο μπασκετμπολίστας μένει μόνιμα εκεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ενώ τις τελευταίες ημέρες εκείνος έχει έρθει στην Ελλάδα ώστε να κάνουν μαζί μερικές καλοκαιρινές διακοπές.

Το ζευγάρι το Σάββατο 6/7 ταξίδεψε στην Τζιά το πιο κοντινό κατοικήσιμο κυκλαδονήσι στην Αττική. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από αναρτήσεις που έκαναν οι δυο τους στο Instagram.

Οι αναρτήσεις Αθηνάς Οικονομάκου - Μπρoύνο Τσερέλα από τις διακοπές στην Τζιά



Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις στα story της, ενώ πολύ εντυπωσιακό είναι το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους από την βουτιά της στην πισίνα του χλιδάτου ξενοδοχείου που μένει με τον αγαπημένο της.


Από την άλλη ο Μπρούνο Τσερέλα δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες τόσο από τις βόλτες τους όσο και από το ξενοδοχείο με την ασύλληπτη θέα που απολαμβάνουν από την πισίνα.



Να σημειώσουμε πως η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε μέσω φωτογραφίας που κυκλοφόρησε και τους δείχνει να φιλιούνται στην συναυλία των Coldplay.

Ο 37χρονος είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας με την τελευταία ομάδα που έπαιξε να είναι η Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2. Σταθμός ωστόσο της καριέρας του ήταν η Emporio Armani Milano.

Γεννήθηκε στην Αργεντινή και μετακόμισε στην Ιταλία λίγο πριν την ενηλικίωση του, για να παίξει μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο. Το 2008 και έχοντας παίξει σε μικρές ομάδες, εντάχθηκε στην Banca Tercas Teramo. Το 2013 εντάχθηκε στην Emporio Armani Milano το 2013 και μαζί τους συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, την EuroLeague, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το 2017 στάλθηκε ως δανεικός στην Umana Reyer Venezia. Με την ομάδα αυτή τη σεζόν 2017–18, κέρδισε το FIBA ​​Europe Cup. Τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Blue Basket 1971, από την οποία έφυγε κρεμώντας τα παπούτσια του. Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έχει κάνει στο προφίλ του στο Instagram.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.