Ads Top

“Επίδειξη πλούτου, δε ντρέπεστε;”: Σάλoς με τις πολυτελείς διακοπές Στεφανίδου-Ευαγγελάτου, “βροχή” τα σχόλια


Τις καλοκαιρινές διακοπές τους με σκάφος συνεχίζουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το ζευγάρι έχει επισκεφτεί υπέροχα νησιά του Ιονίου όπως Καστός και Ζάκυνθος.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στιγμιότυπα από το δείπνο που απόλαυσε με τον Νίκο Ευαγγελάτο σε βραβευμένο εστιατόριο της Ζακύνθου του οποίου το μενού degustation 10 πιάτων κοστίζει 130 ευρώ το άτομο.



Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Το ρομαντικό δείπνο σε fine dining εστιατόριο στη Ζάκυνθο με μενού 130 ευρώ το άτομο

Πρόκειται για το εστιατόριο Fiore Fine Dining που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.







Το ζευγάρι δείπνησε την ώρα του ηλιοβασιλέματος και οι εικόνες είναι υπέροχες.

Λίγες μέρες πριν η Τατιάνα Στεφανίδου, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με φωτογραφίες της από τις διακοπές της όπου την είδαμε να ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι δείχνοντας το αψεγάδιαστο κορμί της.



Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι το τέταρτο και νεότερο παιδί της Ελένης Μενεγάκη και το μοναδικό που έχει αποκτήσει με τον Μάκη Παντζόπουλο. Η 9χρονη με τα μακριά ξανθά μαλλιά είναι, όπως είναι φυσικό, η μεγάλη αδυναμία, τόσο των γονιών της, όσο και των τριών μεγαλύτερων αδερφών της.

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά κάποιες φορές υποκύπτει στον πειρασμό και ανεβάζει όμορφες στιγμές με τα παιδιά της και ιδίως με τη μικρή Μαρίνα, μιας και τα μεγαλύτερα έχουν τις δικές τους, πλέον, υποχρεώσεις.







Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος συνεχίζουν να βρίσκονται στο Ιόνιο απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η παρουσιάστρια του T-live μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από της διακοπές της.

Πέρσι ήταν στους Παξούς, φέτος πάλι στον Καστό ένα μικρό ονειρεμένο νησάκι στη Λευκάδα

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στο instagram ένα βίντεο από το νησί στο οποίο βλέπουμε μεταξύ άλλων και τον Λάμπη Ευαγγελάτο να σβήνει την τούρτα των γενεθλίων του.

«Στην Κεφαλονιά, στην πατρίδα του άνδρα μου, με τις απίστευτου κάλλους παραλίες, όπου το αγόρι μας, Λάμπης Ευαγγελάτος, έκλεισε τα 27», έγραψε στην λεζάντα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ολοκληρώνοντας την τηλεοπτική σεζόν, ξεκίνησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πρώτος τους σταθμός, ο Καστός, το μικροσκοπικό «διαμάντι» του Ιονίου, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται το νησί που βρίσκεται έξω από την Λευκάδα.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια και στο παρελθόν, έχει μοιραστεί την εμπειρία της από την επίσκεψή της στον Καστό, ο οποίος έχει γίνει ο «παράδεισός» της, όπως αναφέρει στη νέα της ανάρτηση στο instagram.

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία της φτάνοντας στον Καστό σχολιάζοντας: «Στον παράδεισό μας», εκεί όπου ξεκινά φέτος τις διακοπές της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.