Ads Top

Υπογράφει Βεζένκοφ κι έναν NBAer ο Ολυμπιακός


Η επόμενη μεγάλη κίνηση των Αγγελόπουλων μετά την άφιξη του Βούλγαρου σταρ και οι πολύ καλοί παίκτες, που θα αποχωρήσουν από το Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μπροστά για τα καλά. Πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Κίναν Εβανς, αλλά η ιστορία έχει ακόμη πολύ δρόμο: και σε μεταγραφές και σε αποχωρήσεις.



Κατ’ αρχάς πρέπει να τελειώσει η υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ για να προχωρήσουν τα υπόλοιπα πράγματα. Όταν τελειώσει και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βούλγαρου σταρ, οι Πειραιώτες θα αρχίσουν τις προσθαφαιρέσεις. 

Πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει κάποιος από την φροντ-λάιν με τον Αλεκ Πίτερς να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Παίζει στην ίδια θέση με τον Βεζένκοφ και είναι και μεγάλο το συμβόλαιό του. Δεν θα δυσκολευτεί άλλωστε να βρει την επόμενή του ομάδα.



Μόλις κλείσει του Βούλγαρου, αναμένεται να γίνει και μία ακόμη κίνηση. Πιθανότατα θα αφορά στον Σακ ΜακΚίσικ, τον οποίο θέλει η Μονακό. Ο ΜακΚίσικ έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό αλλά το πράγμα στον Πειραιά θέλει το φρεσκάρισμά του. Θέλει, δηλαδή, έναν πιο πλήρη «πλάγιο» παίκτη. Σαν τον Φουρνιέ, σαν τον Μίχαλιουκ ή σαν τον Λόνι Ουόκερ από το ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός αλλάζει και πάλι πρόσωπο φέτος, θέλοντας να επανέλθει στους καλούς τίτλους: στο πρωτάθλημα δηλαδή και στην Ευρωλίγκα.



Ηδη οι κινήσεις, που έχει κάνει είναι σπουδαίες, αλλά χρειάζεται κάτι περισσότερο. Ενας «πλάγιος» παίκτης σαν αυτούς, που αναφέραμε, θα κάνει τον Ολυμπιακό ως ένα από τα φαβορί για να βρεθεί του χρόνου στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Ηδη από τα φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός και ας μην έχει κλείσει ψηλό.

Παίρνοντας, λοιπόν, ο Ολυμπιακός τον Βεζένκοφ και έναν παικταρά στα «πλάγια» βάζει κι αυτός το όνομά του δίπλα σε αυτό του Παναθηναϊκού, αλλά και της Ρεάλ. Οι Αγγελόπουλοι έχουν αλλάξει ρότα και ο κόσμος της ομάδας είναι έτοιμος να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Η απώλεια του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι δεν κατακτήθηκε η Ευρωλίγκα έχει στεναχωρήσει τους «ερυθρόλευκους», που, όμως, είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν όσο περισσότερο μπορούν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.