Ads Top

Απέραντη θλίψη: Από τι πέθανε ο Manolo;


Όλοι αναρωτιούνται από τι πέθανε ο Manolo, σε ηλικία 26 ετών, με την οικογένεια του παιδιού να μην έχει πάρει θέση. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος είχε «γνωρίσει» το παιδί στο διαδίκτυο, μέσα από τα προφίλ του στα social media.


Ο Manolo ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και παρότι η αλήθεια είναι πως αρκετοί τον κατέκτιναν για τις... φωνητικές του ικανότητες, ο ίδιος συνέχιζε να χαμογελάει συνέχεια και να το «ζει».



Όσο για την αιτία του θανάτου του, φίλοι του Manolo έχουν αναφέρει πως είχε κάποια θέματα υγείας εκ γενετής, ενώ άλλοι αναφέρουν πως είχε κάποιο ατύχημα. Επειδή το θέμα είναι πολύ λεπτό αν δεν τοποθετηθεί κάποιος από το περιβάλλον του παιδιού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα την αιτία του θανάτου του.



Θλίψη στα social media


Τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή μέσα από το Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Super Kiki.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Manolo, στην οποία έγραψε: "Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο story γι’ αυτό το παιδί. Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι. Καλό ταξίδι Μανόλο".



Η Super Kiki από την πλευρά της έγραψε στο Instagram: "Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα! Ο Μανώλο το μήνυμα που μας άφησε: Κάντε αυτό που θέλετε ακόμα κι αν δεν σας αποδέχονται όλοι!".


Υπενθυμίζεται ότι ο Manolo είχε γίνει viral με το τραγούδι "Αεράκι" της Ελένης Φουρέιρα και έκτοτε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media κοινοποιούσε συνέχεια cover του σε διάσημα τραγούδια.

@alexandros.kopsialis Αερακι ft @manoloskallitexnis_3 + @Foureira #kopsialis #coverkopsialis #aeraki #foureira #aerakifoureira #fyou ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξανδρος Κοψιάλης

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.