Ads Top

Τον “τσάκωσε” η Βαμβακούση: Έψαξε το laptop Γιώργου Αγγελόπουλου και αποκάλυψε δημόσια τις φωτογραφίες που βρήκε μέσα


Όποιος αναζητά, βρίσκει, και αυτό συνέβη και με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Η Δήμητρα Βαμβακούση βρίσκεται στη Σκιάθο,  γενέτειρα του συζύγου της, Γιώργου Αγγελόπουλου, και αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στο laptop του.



Όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Βαμβακούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια έψαξε το laptop του συζύγου της και βρήκε παλιές του φωτογραφίες.

Η φωτογραφία που έκανε θραύση

Μία από τις φωτογραφίες είναι από το 2016, όπου ο Ντάνος απεικονίζεται στην παραλία με κοντά μαλλιά και μόνο το μαγιό του.



Στην άλλη φωτογραφία, βλέπουμε τον Ντάνο με το ίδιο κούρεμα, αλλά στην ίδια παραλία στη Σκιάθο. Η Δήμητρα δημιούργησε ένα κολάζ με τις δύο φωτογραφίες και το ανάρτησε σε ένα Instagram story.

Καμαρώνω τον άνδρα μου, αφού είναι ένας κούκλος

Η Δήμητρα Βαμβακούση είχε αναφερθεί πρόσφατα σε συνέντευξη της και είπε: «Η μικρή είναι καρμπόν ο άντρας μου. Καμαρώνω, αφού είναι κούκλος. Είμαι χαρούμενη μαμά, όλα βαίνουν καλώς, υπάρχει λίγο κούραση, όμως συνεργαζόμαστε και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε πολύ ωραία οικογένεια και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι».



«Αλλάζουν γρήγορα τα παιδιά. Ανυπομονώ να μιλήσει, για την ηλικία της τα πιάνει εύκολα. Προσπαθώ να περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Είμαι κυρίως με το μωρό και όποτε χρειάζεται είναι η μαμά μου και ο Γιώργος που ξέρει να κάνει τα πάντα. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ, δεν χριεάζεται να ανησυχώ για κάτι. Το βράδυ ξυπνάω πιο πολύ εγώ, γιατί ο Γιώργος δουλεύει πολύ την ημέρα».

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δήμητρα Βαμβακούση





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.