Ads Top

Εκεί θα μεγαλώσει το παιδί του Αργυρού: «Μαγεύει» το χαριτωμένο σπίτι Αλεξάνδρας Νίκα στο L.A


Μπορεί τώρα να βρίσκεται στην Ελλάδα αφού ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά η βάση της κατά κύριο λόγο είναι το L.A. 
Η Αλεξάνδρα Νίκα μπορεί πλέον, λόγω της κατάστασής της να έχει κάνει μια μικρή παύση από τα social media αλλά στο παρελθόν ήταν άκρως ενεργός χρήστης.


Μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο της δεν είναι λίγες οι φορές, δε, που μας έχει δείξει το διαμέρισμά της στην Καλιφόρνια. Ένα διαμέρισμα που φανταζόμαστε θα μείνει για πάντα στην καρδιά της αφού εκεί έχει περάσει την μισή της ζωή ως τώρα, κι έχει να περάσει ακόμα πολλά.

Φανταζόμαστε λόγω και των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η ζωή της θα μοιραστεί σε Ελλάδα και ΗΠΑ.



Το μικρό διαμέρισμα της Αλεξάνδρας Νίκα στο L.A.

Μπορεί να ανήκει σε μια αρκετά ευκατάστατη οικογένεια, αφού είναι κόρη του Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, που είναι ιδιοκτήτες της γνωστής εταιρίας αλλαντικών αλλά η Αλεξάνδρα προτιμά στην καθημερινότητά της να είναι ταπεινή γι’ αυτό και το σπίτι που έμενε ήταν απλά ένα διαμέρισμα με σαλονοκουζίνα, ένα δωμάτιο κι ένα μπάνιο.

Μπορείτε να κλέψετε κάποιες ματιές από αυτό μέσα από αναρτήσεις της τόσο στο Tik Tok όσο και στο Instagram
@alexandra.nika OOTD for @Sweed Beauty ♬ TIME 2 PRETEND - quiana
@alexandra.nika @Armani beauty #armanibeauties ♬ Vintage - Cōrt

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.