Ads Top

"Τινάζουν την μπάνκα" οι Αγγελόπουλοι: Kαι κορυφαίος NBAer μετά τον Βεζένκοφ


Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια δυναμική περίοδο ανανέωσης και ενίσχυσης του ρόστερ του, προετοιμαζόμενος για μια ισχυρή παρουσία στη νέα σεζόν.

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό είναι ένα σημαντικό γεγονός που δυναμώνει την ομάδα, και η προσθήκη ενός από τους δύο προαναφερθέντες παίκτες θα την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. 



Οι ικανότητες τους να αγωνιστούν τόσο ως shooting guards όσο και ως small forwards προσδίδουν ευελιξία στην ομάδα, προσφέροντας επιπλέον επιθετικές λύσεις και βελτιώνοντας την άμυνα.

Φουρνιέ ή Μίχαλιουκ για να "κλείσει" το ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν...



Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη σεζόν 2024/25 με την απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί ως SG-SF, με τους Φουρνιέ και Μίχαλιουκ να αποτελούν τους δύο μεγάλους στόχους.

Ο έμπειρος Γάλλος, είχε εκφράσει πριν λίγους μήνες την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αν ποτέ επέστρεφε στην Ευρώπη από το NBA. Η επιθυμία αυτή πλέον μπορεί να γίνει πραγματικότητα, καθώς οι Πίστονς αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την option των 19 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2024-25, αφήνοντάς τον ελεύθερο.



Από την άλλη πλευρά, ο Μίχαλιουκ, ένας εξαιρετικός σουτέρ με εμπειρία στο NBA, είναι επίσης ελεύθερος μετά την αποδέσμευσή του από τους πρωταθλητές Σέλτικς. Με το προσόν της ευστοχίας του από τη γραμμή των τριών πόντων, θα μπορούσε να προσφέρει σημαντική βοήθεια στον Ολυμπιακό και να συμπληρώσει ιδανικά το ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό είναι ένα σημαντικό γεγονός που δυναμώνει την ομάδα, και η προσθήκη ενός από τους δύο προαναφερθέντες παίκτες θα την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. Οι ικανότητες του Φουρνιέ και του Μίχαλιουκ να αγωνιστούν τόσο ως shooting guards όσο και ως small forwards προσδίδουν ευελιξία στην ομάδα, προσφέροντας επιπλέον επιθετικές λύσεις και βελτιώνοντας την άμυνα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια δυναμική περίοδο ανανέωσης και ενίσχυσης του ρόστερ του, προετοιμαζόμενος για μια ισχυρή παρουσία στη νέα σεζόν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.