Ads Top

J2US Τελικός 5/7: Αυτοί είναι οι νικητές του show


Μεγάλοι νικητές του J2US μετά από 17 live και μετά από τη ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής αναδείχθηκαν οι Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου.

Στον μεγάλο τελικό του J2US και ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια φαντασμαγορική έναρξη με το τραγούδι της Άννας Βίσση «Ρε».



Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε όλη την ομάδα του, τους ανθρώπους του Star και του Alpha, τους συνεργάτες του, στην παραγωγή Barking Well Media, την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό που τον αγάπησε μέσα από τα σόου εδώ και 6 σεζόν.

Οι εμφανίσεις των τεσσάρων ζευγαριών ήταν μοναδικές και συγκλονιστικές ενώ δεν έχει ξανασυμβεί να έχουν οι φιναλίστ ίδια τελική βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.



Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Σεβδικαλή και της Σοφίας Κουρτίδου μετά τη νίκη τους στο J2US

«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί κυρίως αυτό το βραβείο όλα τα παιδιά το αξίζουν αλλά για εμάς είναι πολύ συγκινητικό αυτήν τη στιγμή γιατί αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μας. Αυτό το βραβείο είναι δικό σας. Είναι όλων των ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, είναι όλων των ανθρώπων που έχουν όνειρα, στόχους και κάποιοι τους έχουν πείσει ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Παιδιά αυτό το βραβείο είναι απόδειξη ότι μπορείτε να τα καταφέρετε» είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής.



Και η Σοφία Κουρτίδου ανέφερε συγκινημένη: «Εσύ είσαι η απόδειξη αγάπη μου. Είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί πραγματικά αυτή η νίκη είναι μια νίκη όλων των ανθρώπων. Για εμάς δεν είχε τόσο πολλή σημασία γιατί έχουμε αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο και από όλα τα παιδιά. Θεωρώ η νίκη του Γιάννη είναι σύμβολο πραγματικά. Ο Γιάννης είσαι εσύ που μας βλέπεις από το σπίτι και είναι η απόδειξη πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.