Ads Top

Ανατροπή μεγατόνων με GNTM: Eπιστρέφει τη νέα σεζόν – Ποιοι θα βρεθούν στις καρέκλες των κριτών


Όλα τα ονόματα - Η παρουσιάστρια και οι κριτές
Από σαράντα κύματα πέρασε η απόφαση για την επιστροφή ή μη του GNTM την ερχόμενη σεζόν, με τις πληροφορίες και τα «σιγουράκια» των ρεπορτάζ να αλλάζουν από μήνα σε μήνα, φαίνεται όμως ότι στο Star πήραν την τελική τους απόφαση. Το GNTM επιστρέφει στις οθόνες μας.


Μετά από έναν χρόνο, που έμεινε στον πάγο, το ριάλιτι μόδας επιστρέφει σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζει και το τρέξιμο στους ιθύνοντες του καναλιού για τη στελέχωση του πολύ επιτυχημένου τους προγράμματος το οποίο φτάνει αισίως στην 6η σεζόν του.




Μπορεί βέβαια να μην το δούμε στο πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν, καθώς η φάρμα έχει ήδη κλείσει θέση στην prime time του καναλιού, θα το δούμε όμως στο δεύτερο μισό. Από αυτούς που θεωρούνται σίγουροι είναι οπωσδήποτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παρουσίαση.



Η ίδια έχει ζητήσει να βρίσκεται στο παιχνίδι και ο Κώστας Σκουλός, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι για εκείνον. Μεγάλη πιθανότητα επιστροφής υπάρχει και για τη Ζενεβιέβ καθώς η παρουσιάστρια και κριτής έχει δική της εκπομπή στο Star, το First Dates, και θεωρείται «παιδί» του καναλιού.

Aπό την άλλη πλευρά απίθανο θεωρείται να ξαναδούμε την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα, για τον οποίο όπως γράψαμε υπάρχουν πληροφορίες ότι θα βρίσκεται στην κριτική επιστροφή του My Style Rocks του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.