Ads Top

Exatlon Spoiler: Το πήρε απόφαση ο Ατζούν και «τελειώνει» Λιανό - Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής;


Βρισκόμαστε μεν στην καρδιά του καλοκαιριού αυτή τη στιγμή, ωστόσο το τηλεοπτικό τοπίο έχει πάρει «φωτιά», με το σκηνικό να διαμορφώνεται για όλα τα κανάλια εν όψει της νέας σεζόν και τον ΣΚΑΪ να προχωρά στο πρώτο κομμάτι της χρονιάς αυτής με το Exatlon, το νέο ριάλιτι που φέρνει στις οθόνες μας.



Το παιχνίδι αυτό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω του έντονου αγωνιστικού αποτυπώματος, που αφήνει και δίνοντας μια μικρή υπόσχεση, ότι θα ασχολούμαστε... λιγότερο με το κομμάτι του ριάλιτι. 

Αν μιλάμε, βέβαια, για παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, ωστόσο σίγουρα υπάρχει προσμονή για αυτό το καινούργιο ριάλιτι, που έρχεται και στα δικά μας μέρη.

Exatlon 30/07 spoiler: Παίρνει θέση παρουσιαστή ο Σάκης Κατσούλης



Ένα από τα βασικά ερωτήματα δεν ήταν άλλο, από το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής σε αυτό το παιχνίδι, με τον Γιώργο Λιανό αρχικά να αποτελεί ένα από τα φαβορί για το ρόλο αυτό, κάτι απόλυτα λογικό με βάση την επιτυχία των προηγούμενων ετών στο Survivor. Ο Ατζούν, όμως, μας έστειλε πρόσφατα το μήνυμα... με τρόπο, ότι θέλει να βάλει ένα νέο πρόσωπο στο προσκήνιο, έχοντας κατασταλάξει στο ποιος είναι ο άνθρωπός του για αυτό το πόστο.

Ο Σάκης Κατσούλης παίρνει τη θέση του παρουσιαστή, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τελευταίο ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα, με τον νικητή δύο Survivor να κάνει, άλλωστε, μεγάλο «γκελ» στον κόσμο και την πρώτη του απόπειρα ως παρουσιαστή να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.



Ο Γιώργος Λιανός, κάπως έτσι, θα πάρει ένα μικρό... ρεπό για να δει την οικογένειά του θα δοθεί χώρος στον Σάκη Κατσούλη, για να δοκιμάσει τις δυνατότητές του ως παρουσιαστής, αν και ήδη στον τελικό του Survivor είχαμε δει ένα αρκετά καλό δείγμα γραφής, όταν βρέθηκε δίπλα στον Λιανό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.