Ads Top

Exatlon Spoiler: Ούτε Δαλάκα ούτε Κατσούλης - Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που έκλεισε


Το Survivor 2024 έγραψε την ιστορία του με τον Ντάνιελ Νούρκα ως νικητή, με την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί να ετοιμάζεται για τα επόμενα «βήματά» της, έχοντας ως βάση των νέων ριάλιτι και πάλι τον Άγιο Δομίνικο και σχεδιάζοντας τα όσα θα κάνει στην νέα τηλεοπτική σεζόν μαζί με τον ΣΚΑΪ.

Το επόμενο πρόγραμμα, που ετοιμάζεται, είναι το Exatlon, το οποίο θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου, μέσω των δικαιωμάτων που έχει εξασφαλίσει ο Τούρκος παραγωγός. 



Η στιγμή για τη στελέχωση του καινούργιου παιχνιδιού έχει ξεκινήσει και άπαντες αναμένουν να μάθουν ποιοι είναι οι παίκτες, που θα συμμετάσχουν στο νέο ριάλιτι.

Τα παλιά ονόματα, φυσικά, έχουν την τιμητική τους σε σχετικές φήμες και αναφορές, έχοντας κάνει... καριέρα μέσω του Survivor. 



Ο Ατζούν και η παραγωγή του, όμως, θέλουν να βάλουν νέα πρόσωπα στο προσκήνιο, προσδίδοντας ένα διαφορετικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει σύντομα.

Exatlon 29/07 spoiler: Ο πρώτος παίκτης που παίρνει θέση για το νέο ριάλιτι



Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το znews.gr, ο παίκτης που έχει διαλέξει η παραγωγή, είναι το μοντέλο Dennys. 


Ο τελευταίος μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, όμως έχει ήδη καθιερωθεί στον χώρο της μόδας κι έχει πραγματοποιήσει, μάλιστα, τρία ραντεβού με την παραγωγή, δείχνοντας πολύ κοντά στο να κλείσει για το Exatlon, που θα ξεκινήσει την νέα σεζόν.

Το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό και η άψογη φυσική του κατάσταση, τον καθιστούν ιδανικά περίπτωση, με τον Dennys να δείχνει ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική και να είναι έτοιμος να... μπουκάρει στο νέο ριάλιτι, που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.