Ads Top

Exatlon Spoiler 16/07: Ανατροπή! Τελειώσε με απόφαση Ατζούν


Ανατροπή της τελευταίας στιγμής

Τα πάνω κάτω με νέο αγαπημένο ριάλιτι του Ατζούν Ιλιτζαλί στον ΣΚΑΙ, αφού εκεί που όλα έδειχναν Γιώργο Λιανό για την παρουσίαση τελικά δεν θα τον δούμε



Ο λόγος είναι πως και ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν ψηνόταν τρελά αφού θέλει να «χορτάσει» και λίγο την οικογένειά του αλλά και την Ελλάδα αλλά και ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θέλει να ταυτιστεί το ριάλιτι στο 100% με το Survivor. Ναι να πάρει πάρει στοιχεία, νέα να καταφέρει να «χτυπήσει» στο ίδιο κοινό αλλά μέχρι εκεί.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί λοιπόν και η παραγωγή πέρασαν δεκάδες πρόσωπα από κόσκινο μέχρι να καταλήξουν στον εκλεκτό. Και αυτός πρόκειτια για πρόσωπο της τηλεθέασης, αλλά όχι τόσο της παρουσίασης παρότι έχει κάνει ο ίδιος κάποια πρότζεκτ, χωρίς τρελή όμως επιτυχία.



Exatlon spoiler: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι

Σύμφωνα με τη Real News, μεταξύ άλλων που πέρασαν από δοκιμαστικό για το Exatlon ήταν ο καλαθοσφαιριστής Γιώργος Μπόγρης, καθώς και αθλητικοί δημοσιογράφοι, αν και δεν κατάφεραν να πείσουν.



Τελικά, δόθηκε το «πράσινο φως» για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος, βάσει των τελευταίων εξελίξεων, είναι το φαβορί για την παρουσίαση του αθλητικού ριάλιτι. Η εκπομπή θα μεταδίδεται τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη του ΣΚΑΪ, με επεισόδια διάρκειας δύο ωρών.

Αμέσως μετά το Exatlon, θα ακολουθήσει το Cash Kitchen. Αν και αρχικά προοριζόταν για το καλοκαίρι, τελικά θα το δούμε στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν στο ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.