Ads Top

«Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Βέλντε!»


Ο Κρίστοφερ Βέλντε τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και οι επαφές των ερυθρόλευκων με τη Λεχ Πόζναν είναι σε τελικό στάδιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πολωνία.

Ο Ολυμπιακός φέρεται έτοιμος να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή του Κρίστοφερ Βέλντε από τη Λεχ Πόζναν, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πολωνία η περίπτωση του Νορβηγού με ρίζες από την Αργεντινή είναι στην τελική ευθεία.



Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Πολωνός, Σεμπάστιαν Σταζέφσκι, ο Βέλντε είναι ένα βήμα μακριά από το να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. 

Σε ανάρτηση του, τονίζει ότι οι λεπτομέρειες ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον παίκτη για τους προσωπικούς του όρους έχουν συμφωνηθεί, ενώ είναι στο τελικό στάδιο και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να έρθει στην Ελλάδα.



Στην Πολωνία θεωρούν δεδομένο ότι ο Βέλντε δεν θα αγωνιστεί στη Λεχ Πόζναν και πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βέλντε θα είναι ο Ολυμπιακός. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες που έχουν δημοσιεύσει οι Πολωνοί, η Λεχ Πόζναν θα λάβει ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ, το οποίο με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 4.500.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες, ο ίδιος Πολωνός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι ο Κρίστοφερ Βέλντε είχε πρόταση από τις ΗΠΑ και το MLS, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και προτιμάει να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.



Σύμφωνα με τον Πολωνό, ο 24χρονος Νορβηγός εξτρέμ αποτελεί τον εκλεκτό του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Δείτε την ανάρτηση:



Ο Βέλντε ήταν ο πολυτιμότερος του πρωταθλήματος της Πολωνίας για το 2024. Με 13 γκολ, 5 ασίστ και πολλά highlights μέσα από τις εμπνεύσεις του. Ο Νορβηγός αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2022 και από τότε έπαιξε σε 97 παιχνίδι πετυχαίνοντας 29 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.