Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ο Αταμάν φέρνει σέντερ


Οι Πράσινοι θέλουν να ολοκληρώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του σέντερ στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται να έρθει σήμερα στην Αθήνα για τελικές αποφάσεις.



Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, θα έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση του Τριφυλλιού για τις επαφές που έχουν γίνει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τον παίκτη που θα αποκτηθεί.

Οι Πράσινοι θέλουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ τους, με τον Εργκίν Αταμάν και τους συνεργάτες του να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο ΝΒΑ, όπου υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ντάνιελ Τάις. 



Ενας παίκτης, που αρέσει στον Τούρκο προπονητή, ο οποίος θεωρεί ότι ο Γερμανός σέντερ μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στη γραμμή των σέντερ με τον Ματίας Λεσόρ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες γράφτηκε και το όνομα του Ντάριο Σάριτς, ο οποίος όμως πριν από λίγες ώρες υπέγραψε στους Ντένβερ Νάγκετς και θα παραμείνει στο NBA, όπου μάλιστα θα είναι συμπαίκτης με τον Νίκολα Γιόκιτς. 



Όπως και να έχει, η άφιξη του Εργκίν Αταμάν στην Αθήνα σηματοδοτεί εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, που θέλει να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό το ρόστερ του, με έναν σέντερ πολύ υψηλού επιπέδου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.