Ads Top

«Πρόταση σε Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Κααμπί!»


Ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρει ότι η Τράμπζονσπορ έχει καταθέσει μεγάλες προτάσεις σε Κώστα Φορτούνη, Γιώργο Μασούρα και Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Δημοσίευμα τουρκικού Μέσου αναφέρει ότι η Τράμπζονσπορ επιθυμεί την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.



Συγκεκριμένα, η «Takagazete» αναφέρει πως ο σύλλογος της Τραπεζούντας έχει καταθέσει μεγάλες προτάσεις στους Κώστα Φορτούνη, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Γιώργο Μασούρα, προκειμένου να τους κάνει δικούς της εν όψει της νέας χρονιάς.

Το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει πως η Τράμπζονσπορ φέρεται να προσφέρει συνολικά 10 εκατομμύρια ευρώ στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. 



Για τον Μασούρα, η ομάδα της Τραπεζούντας προσφέρει τριετές συμβόλαιο, ενώ στην περίπτωση του Μαροκινού επιθετικού έχει ρίξει στο τραπέζι μία πρόταση της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Για τον Ελ Κααμπί, μάλιστα, οι Τούρκοι αναφέρουν τα εξής: «Είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για επέκταση του συμβολαίου του με πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο, αλλά η Τράμπζονσπορ είναι έτοιμη να του κάνει πρόταση και να ξεπεράσει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.