Ads Top

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε σχέση με την Κατερίνα Δαλάκα - Οι κοινές διακοπές, οι φωτογραφίες που τους «πρόδωσαν»


Τι τρέχει με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Νίκο Οικονομόπουλο; Οπως μετέδωσε το διαδικτυακό κανάλι Skiathos Channel, η εντυπωσιακή champion του ελληνικού «Survivor» και ο γοητευτικός σταρ του τραγουδιού εθεάθησαν μαζί στο λιμάνι του Λαυρίου να αναχωρούν προς άγνωστη κατεύθυνση με το σκάφος του καλλιτέχνη.


Από τη διαχυτικότητα που υπήρχε μεταξύ τους και ορισμένες τρυφερές κινήσεις του ενός προς τον άλλον, εκείνοι που τους αναγνώρισαν άρχισαν να λένε ότι «γεννήθηκε» ένας νέος έρωτας στη showbiz. Φήμες ή πραγματικότητα;

Ο χρόνος θα δείξει! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Οικονομόπουλος γνωρίστηκε με την Κατερίνα Δαλάκα λίγο καιρό πριν εκείνη συμμετάσχει στο τελευταίο «Survivor», δηλαδή το φετινό. Συνδετικός κρίκος μεταξύ τους υπήρξε η τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα. Εκείνη τους σύστησε, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, με το παιχνίδι του φλερτ ανάμεσά τους να αρχίζει από τότε. Η συνέχεια ωστόσο βρήκε την αθλήτρια στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο να περνάει έξι μήνες, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του «Survivor».



«Πρέπει δεν πρέπει»

Οσο για τον Νίκο Οικονομόπουλο; Οπως ακούγεται, χώρισε από το μοντέλο Ασημένια Καμτσή με την οποία διατηρούσε σχέση για ένα χρονικό διάστημα. Οι δυο τους είχαν έρθει κοντά στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού του καλλιτέχνη «Πρέπει δεν πρέπει» που είχε γυριστεί στο Παρίσι και η Ασημένια είχε πάρει μέρος ως guest, υποδυόμενη τη σύντροφο του τραγουδιστή, κάτι που συνέβη τελικά και στην πραγματικότητα.



Οχι για πολύ όμως, αφού οι πληροφορίες του Skiathos Channel μιλούν για φρέσκο ειδύλλιο του καλλιτέχνη με την Κατερίνα Δαλάκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα η champion του ελληνικού «Survivor» έκανε διακοπές στη Μύκονο μαζί με την τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα. Στον ίδιο προορισμό βρέθηκε (όλως τυχαίως;) τις ίδιες ημέρες και ο Νίκος Οικονομόπουλος με την παρέα του.


Nα θυμίσουμε επίσης πως ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει στη Μύκονο το δικό του ξενοδοχείο πλέον.

Ο τραγουδιστής προχώρησε στην αγορά και στην συνέχεια έκανε ολική ανακαίνιση στο συγκρότημα που αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες οι οποίες διαθέτουν τις δικές τους ιδιωτικές πισίνες και όλες τις ανέσεις. Πρόκειται για το Ftelia Black Villas, που βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ. από το αεροδρόμιο, 1,7 χλμ. από την παραλία Πάνορμος και 2,8 χλμ. από την παραλία του Αγίου Σώστη.

Αυτή την περίοδο ένα βράδυ σε μια από τις μοναδικές σουίτες κοστίζει από 500 ευρώ μέχρι 700 ευρώ. Λίγα λεφτά θα έλεγε κανείς για το νησί των ανέμων.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.