Ads Top

Η κίνηση όλο νόημα Ποντένσε που δείχνει τα πάντα!


Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να κλειδώσει την επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Πειραιά, με τη Γουλβς να κάνει σκληρά παζάρια. Ολοκλήρωσε την αγορά σπιτιού ο παίκτης και θέλει Ελλάδα.

Η υπόθεση Κάρμο έβαλε ξανά τον Ολυμπιακό στην αγορά για την απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ. Αλλά παράλληλα οι Ερυθρόλευκοι εντείνουν τις κινήσεις τους, ώστε να κλείσουν τις ανοιχτές υποθέσεις τους.



Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Μασούρα ολοκληρώθηκε και από την Παρασκευή ο εκ των αρχηγών της ομάδας, θα επιστρέψει στο Ρέντη, για να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν τις διεργασίες για να επιστρέψουν ο Ντάνιελ Ποντένσε και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Αλλά και για να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση Φορτούνη.

Οι προβλέψεις δεν χωρούν στις συζητήσεις, όπως και στις μεταγραφές. Αλλά υπάρχουν κάποιες εξελίξεις δείχνουν τις προθέσεις/διαθέσεις. Ο Ποντένσε, για παράδειγμα, έχει δείξει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Και για αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια να βρει άκρη με τη Γουλβς. Με σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, βεβαίως.



Το πόσο πολύ θέλει να μείνει στην Ελλάδα ο Πορτογάλος εξτρέμ φαίνεται και από μια πολύ σημαντική κίνηση που έκανε το τελευταίο διάστημα. Ο Ποντένσε και η σύζυγός του, λοιπόν, όχι μόνο θέλουν να μείνουν στη χώρα μας και στον Ολυμπιακό, αλλά ολοκλήρωσαν και την αγορά σπιτιού στα Νότια Προάστια. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός απέκτησε το σπίτι που τόσο ήθελε στη Γλυφάδα και θέλει να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση, μαζί με τη γυναίκα του και το μωράκι τους.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά συνεχίζει να διαπραγματεύεται με τη Γουλβς, σε ένα deal που μόνο εύκολο δεν είναι. Καθώς οι «Λύκοι» δεν θέλουν να διευκολύνουν, ούτε τους Ερυθρόλευκους ούτε τον ποδοσφαιριστή. Αλλά παράλληλα επιθυμούν να λάβουν και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αντάλλαγμα από την πώληση. Μάλιστα, μετά τα όσα «περίεργα» έγιναν με τη ρήτρα, που είχε συμφωνηθεί την ημέρα της ολοκλήρωσης της μετακίνησής του, το θρίλερ τη βραδιά της λίστας και τις τελικές υπογραφές, καθίσταται σαφές ότι τα πράγματα δεν είναι απλά.



Εκείνο, πάντως, που προκύπτει από όλες τις πλευρές είναι ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει δικό του, σε μόνιμη βάση τον Ποντένσε. Για αυτό οι διαπραγματεύσεις είναι συνεχείς. Μάλιστα, το «παιχνίδι» φαίνεται ότι δεν είναι απλό, ειδικά από τη στιγμή που η Γουλβς επέλεξε να καλέσει στην προετοιμασία της τον ποδοσφαιριστή. Προφανώς για να πιέσει καταστάσεις και όχι επειδή τον θέλει στο ρόστερ της. Ο Ολυμπιακός, όμως, τον θέλει. Πολύ. Και για αυτό οι συζητήσεις εντείνονται.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.