Ads Top

Βόμβα Τετέ ο Παναθηναϊκός!


Η βόμβα του καλοκαιριού έσκασε. Ο Βραζιλιάνος Τετέ οριστικά στον Παναθηναϊκό με το 100% των δικαιωμάτων του. Υπέγραψε 4ετές έναντι 2,7 το χρόνο και... παίζει στη ρεβάνς με την Μπότεφ!

Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού είναι γεγονός, αφού ο Παναθηναϊκός ήρθε σε οριστική συμφωνία με Γαλατασαράι και Τετέ, κλείνοντας μια μεταγραφή που το καθαρό κόστος πλησιάζει τα 18 εκατομμύρια ευρώ!



Ο 24χρονος εξτρέμ από την Βραζιλία, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που θα του αποφέρει ετησίως 2,7 εκατ. ενώ η Γαλατασαράι θα εισπράξει 7 εκατομμύρια για την μεταγραφή του Τετέ.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δούλεψαν με πυρετώδεις ρυθμούς πάνω στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, προκειμένου ο Τετέ να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Μπότεβ Πλόβντιβ.



Οι «πράσινοι», μάλιστα πρόλαβαν την σχετική διορία της UEFA και κατάφεραν να δηλώσουν τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, που θα είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για την ρεβάνς με τους Βούλγαρους.

Έτσι, ο Παναθηναϊκού κλείνει μια τεράστια μεταγραφική κίνηση που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την μεσοεπιθετική του γραμμή, ολοκληρώνοντας ένα μεταγραφικό «μπάμ» που έψαχνε από την αρχή του καλοκαιριού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.