Ads Top

Τα δεδομένα για Μπρέιθγουεϊτ και ΠΑΟΚ


Ο Δανός επιθετικός είναι στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας όμως μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ήταν ευθύς; Εξαρχής καταλυτική ημερομηνία η 15η Ιουλίου στην υπόθεση Μπρέιθγουεϊτ και αυτό αποδείχθηκε χθες, καθώς ο Δανός πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ, όπως του έδινε τη δυνατότητα να κάνει η συμφωνία που είχε συνάψει, παρότι είχε εμφανιστεί την πρώτη μέρα συγκέντρωσης για να περάσει ιατρικές εξετάσεις με την ισπανική ομάδα.



«O Δανός ποδοσφαιριστής Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ ενημέρωσε την Εσπανιόλ ότι εκτελεί τη ρήτρα αποδέσμευσης που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του και, ως εκ τούτου, δεν είναι πλέον παίκτης μας. Ο Μπρέιθγουεϊτ είχε έναν ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με τον σύλλογο, αλλά εκμεταλλεύτηκε τη ρήτρα που περιλαμβανόταν στο συμβόλαιο του.

Η Εσπανιόλ ευχαριστεί Μπρέιθγουεϊτ για τον επαγγελματισμό του και του εύχεται καλή τύχη στις νέες επαγγελματικές προκλήσεις», έγραψε στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Βαρκελώνης και μάλιστα, όπως ανέφεραν χθες τα ρεπορτάζ μεγάλων ισπανικών μέσων όπως η «MARCA» και η «AS», δεν χρειάστηκε να καταβάλει ούτε ένα ευρώ (το ποσό των 600.000 ευρώ ίσχυε σε περίπτωση που η Εσπανιόλ έμεινε στη Segunda Division).



Αυτή η εξέλιξη, έδωσε το ερέθισμα στον ΠΑΟΚ να κάνει διπλή πρόταση στον Δανό φορ, πρώτο σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ανεβάζοντας το ποσό χρημάτων που του είχε προτείνει αρχικά.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει στον 33χρονο επιθετικό δύο εναλλακτικές προτάσεις. Του δίνει δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 1+1 χρόνια ή 1,8 εκατομμύρια ευρώ κατ’ έτος για διετές. Ο Δανός φορ ζητά δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο, δείχνοντας ότι ακόμη υπάρχει διαφορά. Βέβαια, δεν είναι γνωστό ποιες είναι οι προτάσεις που έχει ο Μπρέιθγουεϊτ στα χέρια του για να γνωρίζουμε και ακριβώς ποιος είναι ο ανταγωνισμός.

Για ενδιαφέρον της Έβερτον κάνουν λόγο οι Άγγλοι

Χθες το βράδυ, εξάλλου, στον δρόμο του Μπρέιθγουεϊτ εμφανίστηκε η Έβερτον, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του αγγλικού «teamtalk» οι «εφοπλιστές» έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουν τον Δανό επιθετικό, από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ. Στο σχετικό κείμενο σημειώνεται ότι ο Μπρέιθγουεϊτ θέλει να αγωνιστεί στην Premier League για έναν “τελευταίο χορό στο υψηλό επίπεδο”, προσθέτοντας πώς το προφίλ του είναι του επιθετικού που ψάχνει η Έβερτον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.