Ads Top

Υπόθεση Αντώνη Ρέμου | Η ανάρτηση όλο νόημα Υβόννης Μπόσνιακ - «Μαζί σου μέχρι...»


Πάντα στο πλευρό του η σύζυγος του

Στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες έχει βρεθεί ο Αντώνης Ρέμος. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τα οποία ελέγχεται.



Ο ίδιος ωστόσο διαψεύδει με μεγάλη του λύπη την είδηση περί φοροδιαφυγής βγάζοντας σχετική ανακοίνωση - διαβάστε την εδώ. Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού εξέδωσε και μια δεύτερη ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων του, αφού όπως αναφέρει δεν είναι κατηγορούμενος αλλά ερευνώμενος.

Η στήριξη της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο



Από την ώρα που έγινε γνωστή η παραπάνω είδηση, στα social media γίνεται χαμός με πολλές επιθέσεις εναντίον του Αντώνη Ρέμου. Η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ στέκεται βράχος στο πλευρό του. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη.

«Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.




Το βίντεο του Αντώνη Ρέμου για την υπόθεση φοροδιαφυγής με το όνομά του

«Λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ωρών, τα τελευταία 24ωρα που αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση, θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και έχω εμπιστοσύνη στις ελεγκτικές Αρχές, ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση.

Θα ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται. Θα γίνουν κανονικά. Νιώθω λοιπόν την υποχρέωση απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει, να βρεθώ μαζί τους, από εκεί και πέρα η αλήθεια θα φανεί και πλέον δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ.

Σας περιμένω στις συναυλίες ειδικά Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, που θα τραγουδήσουμε. Σας περιμένω να τα πούμε από κοντά. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Θα τα πούμε στις συναυλίες», είπε ο Αντώνης Ρέμος σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.