Ads Top

Ντέμη Γεωργίου: Τι αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική εξέταση - «Θα αποκαλυφθούν ίσως...»


Δεν έχει φύγει ακόμη το σοκ από τον ξαφνικό και άδικο χαμό της 39χρονης Ντέμης Γεωργίου πρώην παίκτριας του MasterChef. 

Η άτυχη γυναίκα υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη στο σπίτι της στην Πάρο. Εκεί έμενε με την σύντροφό της αφού διατηρούσαν εστιατόριο στο νησί.



Η σύντροφος της μάλιστα ήταν εκείνη που την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και κάλεσε ασθενοφόρο όπου την επανέφερε στη ζωή. Στην συνέχεια οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας ενώ το πρωί της επόμενης ημέρες μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ελικόπτερο όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Την Τετάρτη 25/7 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της όπου οικογένεια και φίλοι την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία στο Α νεκροταφείο Αθηνών. Ντυμένοι όλοι στα λευκά - όπως επιθυμούσε η ίδια - την αποχαιρέτησαν για πάντα - δείτε εικόνες από το τελευταίο αντίο.



Τι θα δείξει όμως η ιατροδικαστική εξέταση της Ντέμης Γεωργίου

O Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA για το σηπτικό σοκ, ενώ ανέφερε επίσης τι αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική εξέταση.



«Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση. Πρέπει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί. Εάν ένα από τα μικρόβια έχει περάσει σε πάνω από δύο όργανα, εκεί μιλάμε για σηπτικό σοκ. Με τις ιστολογικές εξετάσεις θα επιβεβαιωθεί ή θα αποκαλυφθούν και ίσως παθολογικές καταστάσεις που ίσως προϋπήρχαν και δεν ήταν γνωστές» είπε ο Γρηγόρης Λέων για την Ντέμη Γεωργίου.

«Θα είχε σωθεί αν...»

«Η κοπέλα καθόταν σπίτι γιατί δεν αισθανόταν καλά. Έπρεπε να πάει σε έναν γιατρό. Γιατί αν έκανε τις πρώτες εξετάσεις θα φαινόντουσαν κάποια πράγματα. Αυτό δεν έγινε σε μία μέρα, ήταν περισσότερες μέρες. Δεν πεθαίνεις από ένα οποιοδήποτε μικρόβιο. Εξαρτάται τι μικρόβιο είναι, πόσες μέρες έχουν περάσει, τι συμπτώματα έχεις, πώς τα αντιμετώπισες και όλα αυτά. Αν είχε πάει στο Κέντρο Υγείας και είχε κάνει εξετάσεις και είχε πάρει αντιβίωση θα είχε σωθεί», έχει πει η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή Action Τώρα

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.