Ads Top

Φαίη Σκορδά: Η γυναίκα που πήρε μεταγραφή από την Ελένη Μενεγάκη


Θα την έχει στην εκπομπή της στο MEGA

Συγκινητικό ήταν το τέλος της Φαίης Σκορδά από τον ΣΚΑΙ, με την ξανθιά παρουσιάστρια να βουρκώνει μπροστά στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της. 



Και ενώ οι φήμες σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον είναι πολλές, σύμφωνα με την Real Life "έκλεισε" με το MEGA και μέσα στις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι τελικά υπογραφές της συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, στο πλευρό της έχουν συμφωνήσει και θα βρίσκονται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και ο Άγγελος Βουράκης τον οποίος πήρε μαζί της μετά την αποχώρησης της από τον σταθμό του Αμαρουσίου. 

Ωστόσο, η Φαίη διεκδίκησε και θα πάρει στην ομάδα της ακόμα μια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.



Αυτή θα είναι η μαγείρισσα της Φαίης Σκορδά στο MEGA


Η Reallife αναφέρει πως η Φαίη Σκορδά πρόκειται να ξανασυναντήσει την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μετά το τέλος της εκπομπής Ελένη, η γνωστή σεφ, που έχει διευρυμένη συνεργασία με τον Όμιλο Alter Ego, αναμένεται να μεταπηδήσει στην πρωινή ζώνη στο πλευρό της.

Πίσω από τις κάμερες αναμένεται να εργαστούν πρόσωπα της εκπομπής Fays Time, ενώ η διάρκεια της εν λόγω εκπομπής θα είναι διευρυμένη. Θα ξεκινά στις 09:40 και θα ολοκληρώνεται στις 13:20, δίνοντας την σκυτάλη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.



Να σημειώσουμε πως την Παρασκευή 21/6 η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει μια αποκάλυψη στο Super Κατερίνα για τις συζητήσεις, που κάνει η Σκορδά με το Μεγάλο κανάλι, καθώς όπως ανέφερε υπάρχουν κάποια σημαντικά κωλύματα στις συζητήσεις τους.

«Μιας και ανέφερε τη Φαίη, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει υπογραφή ακόμα είναι γιατί υπάρχει ένα κώλυμα λένε οι πληροφορίες μου. Εκείνοι στο Mega θέλουν συμβόλαιο 1+1 και εκείνη θέλει 2 χρόνια κλειστό. Το Mega δεν το δέχεται, αυτό ξέρω εγώ! Το Mega έχει προτείνει σε αρκετούς την πρωινή ζώνη, δεν ξέρω τι θα γίνει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.