Ads Top

«Κόλλησε» η μεταγραφή Φορτούνη στη Σαουδική Αραβία - Ο λόγος


Ο Κώστας Φορτούνης θα πρέπει να περιμένει παραπάνω χρόνο ώστε να γίνει και επίσημα παίκτης της Αλ Καλίτζ.
Πριν λίγες μέρες, Ολυμπιακός και Κώστας Φορτούνης χώρισαν τους δρόμους τους, με τον παίκτη τελικά να επιλέγει την πρόταση από την Σαουδική Αραβία.


Ωστόσο, όπως γράφει κι ο Κώστας Νικολακόπουλος στο blog του στο Gazzetta, έχει προκύψει ένα προσωρινό κόλλημα στο deal.

«Ακούγεται ότι είναι στον αέρα η μεταγραφή του Φορτούνη στην ομάδα του Δώνη στη Σαουδική Αραβία, γιατί η τοπική ομοσπονδία δεν δίνει την απαραίτητη έγκριση της. Μέχρι κι ότι ο Δώνης προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να μην υπογράψει σε άλλη ομάδα μέχρι να φτάσει η έγκριση, γράφτηκε στον τοπικό Τύπο. Ρώτησα σχετικά και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα να μην δώσει η ομοσπονδία την έγκριση της. Κι ότι όλες οι ομάδες του εκεί πρωταθλήματος έχουν το ίδιο πρόβλημα, γιατί δεν έχει δοθεί καμία έγκριση ακόμη. Έτσι μου είπαν, έτσι λέω», αναφέρει συγκεκριμένα ο Κώστας Νικολακόπουλος στο σημερινό του άρθρο χαρακτηριστικά.



Την ίδια ώρα το blinksport.net αναφέρει στο ρεπορτάζ του:

«Ο σύλλογος Αλ Καλίτζ αναμένει την απάντηση της Σαουδικής Επαγγελματικής Λίγκας σχετικά με το ενδεχόμενο συμβόλαιο με τον Έλληνα Κώστα Φορτούνη, Ο σύλλογος έχει καταθέσει το όνομα του ποδοσφαιριστή στο Πρόγραμμα Προσλήψεων και στην Επιτροπή Οικονομικής Βιωσιμότητας του Υπουργείου Αθλητισμού κατά τις καλοκαιρινές μεταγραφές».

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το ζήτημα αναμένεται να δρομολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.